Tickets Valencia CF | Bezoek Estadio Mestalla

Tickets Valencia CF kopen

Valencia is een prachtige stad om te verblijven. Veel voetballiefhebbers zoeken tijdens een verblijf in de met zonovergoten Spaanse kustplaats naar een kans om een glimp mee te krijgen van de grootste club van stad. Tickets van Valencia CF worden dus goed verkocht. Via Voetbalreizen.com boek je een compleet georganiseerd weekend naar Valencia inclusief retourvlucht, hotelovernachting en uiteraard wedstrijdtickets van Valencia CF.

Op zoek naar het hele aanbod? Klik hier!

Tickets Valencia CF boeken; welke mogelijkheden zijn er?

Bij een bezoek aan Estadio Mestalla proef je direct de rijke historie die Valencia CF heeft. De stijle tribunes zorgen voor een spectaculair aangezicht en heerlijke sfeer tijdens wedstrijden. Bij Voetbalreizen.com kies je zelf op welke tribune je plaatsneemt. Kies je voor de goedkoopste optie, dan neem je op de tweede ring aan de korte zijde plaats. Verder heb je ook de optie om op de eerste ring van zowel de korte als de lange zijde te gaan zitten. Uiteraard heb je ook de keuze om op de tweede ring van de lange zijde plaats te nemen.

Voetbalreizen inclusief tickets Valencia CF

Op voetbaltrip naar Valencia is bij uitstek voor iedereen geschikt. Ben jij gek van voetbal, maar je reispartner niet direct. Geen enkel probleem. De voetbalwedstrijd duurt maar negentig minuten en gedurende de rest van de tijd heb je genoeg tijd om de stad of het strand te verkennen. Boek nu bij Voetbalreizen.com een ticket van Valencia CF in combinatie met een of meerdere hotelovernachting(en) en een retourvlucht naar Valencia.

Voor het complete aanbod klik je op deze link.


TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen