Tickets 2. Bundesliga Duitsland | Voetbalreizen.com

Er zijn weinig tweede competities ter wereld waar zoveel fans plaatsnemen in het stadion als in de 2. Bundesliga. Met enorme clubs als Hamburger SV, FC Nürnberg en Hannover 96 is het genieten geblazen. Het is dan ook niet gek dat er wekelijks veel Nederlanders afreizen naar Duitsland voor een 2. Bundesliga-wedstrijd. Het is niet altijd even simpel om aan tickets te komen, daarom helpt Voetbalreizen.com jullie daar graag mee.

Georganiseerde voetbalreizen

De verkoop van losse tickets werkt de zwarte handel in de hand. Iets waarmee Voetbalreizen.com op geen enkele manier mee geassocieerd wil worden. Kaarten worden opgekocht en voor onredelijke prijzen doorverkocht. Daarnaast bestaat er ook nog de mogelijkheid dat je in het bezit komt van een illegaal ticket waardoor je het stadion niet in komt. De zwarte handel in wedstrijdtickets in dus een doorn in het oog voor zowel voetbalclubs als voetbalfans. Mede hierom hebben wij besloten enkel in pakketvorm een reis aan te bieden. Dus géén losse tickets, maar altijd een reis inclusief hotelovernachting en eventuele vlucht én zekerheid dat je gewoon het stadion binnen komt.

Een ander voordeel van het boeken van een reis via Voetbalreizen.com is de SGR-dekking. Je uitgegeven geld is dus altijd in goede handen. Boek via de website van Voetbalreizen.com heel gemakkelijk je gedroomde voetbaltripje. Via het online platform kies je zelf je hotel, eventuele vlucht en zitplaatsen in het stadion. Heb je ondersteuning nodig tijdens het boeken of heb je vragen over een te maken reis? Neem dan contact met ons op. Onze werknemers staan voor je klaar!

Voetbaltickets 2. Bundesliga

Ben jij op zoek naar voetbaltickets voor een wedstrijd van bijvoorbeeld Hamburger SV of Fortuna Düsseldorf? Dan ben jij bij Voetbalreizen.com aan het goede adres. Boek je voetbaltickets inclusief een overnachting en geniet van een weekendje in een van de mooiste steden van Duitsland. Met behulp van de expertise en kennis van Voetbalreizen.com kun je met gerust hart op reis.

Het wedstrijdticket, het belangrijkste onderdeel van de hele reis, kan zowel als E-ticket of fysiek kaartje worden uitgegeven. Afhankelijk van de club zul je het ticket via ons ontvangen. In het geval van een E-ticket zul je het tegelijk met je reisbescheiden ontvangen. Wanneer de club er voor kiest om het ticket fysiek uit te geven, kun je het ophalen bij je hotel ter plekke. Een lokale koerier zal zorgen dat het ticket ruim op tijd aanwezig is. Voetbalreizen.com maakt nooit gebruik van seizoenskaarten of swipecards.

Wijzigingen in speelschema Duitsland

Belangrijk is om te weten dat het speelschema in de 2.Bundesliga onderhevig is aan wijzigingen. De invloed van de TV-maatschappijen kan ervoor zorgen dat een wedstrijd na de bekendmaking nog van speeldag of tijd veranderd. Normaliter wordt er in de 2. Bundesliga voor het eerst afgetrapt op vrijdagavond. Zaterdagmiddag volgen de meeste wedstrijden. Zaterdagavond, zondagmiddag en maandagavond worden ook gehandhaafd als speeldag.

Aanbod voetbaltickets 2. Bundesliga Duitsland

Voetbalreizen.com biedt vele reizen naar Duitse clubs aan. Hieronder tref je het actuele aanbod aan:
Tickets & voetbalreizen Hamburger SV
Tickets & voetbalreizen Fortuna Düsseldorf

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen