Tickets Super Liga Servië | Voetbalreizen.com

Ieder jaar gaat weer een horde voetbalfans en thrill seekers op zoek tickets voor de Eternal Derby tussen Rode Ster Belgrado en FK Partizan. Ook Voetbalreizen.com verkoopt voetbaltickets naar Rode Ster tegen Partizan in combinatie met een hotelovernachting en retourvlucht. Boek nu je voetbalticket naar een van de mooiste wedstrijden van Europa.

Georganiseerde voetbalreizen

Voetbalreizen.com kiest er bewust voor om géén losse tickets te verkopen. Allereerst willen wij jullie met een gerust hart op reis sturen. Op basis van losse wedstrijdtickets wordt je niet SGR-gedekt. Daarnaast wordt de zwarte handel in tickets bevorderd door de verkoop van losse tickets. Wij werken enkel via de officiële kanalen en zullen jullie dus nooit voorzien van illegale kaarten.

Op basis van een pakketreis inclusief wedstrijdtickets, hotelovernachting en retourvlucht is de reis gedekt door Stichting Garantiefonds Reisgelden. Op onze website kun je heel gemakkelijk een reis boeken. Je kiest je eigen voorkeur voor vlucht, hotel en zitplaats in het stadion. Mocht je toch nog met aanvullende wensen of vragen zitten, staan onze medewerkers voor je klaar.

Voetbaltickets Super Liga

Met 16 jaar ervaring weten wij precies hoe wij jullie kunnen helpen in het uitzoeken van een fantastische reis. Duizenden reizigers gingen jullie voor en waren getuigen van geweldige wedstrijden. Met tickets voor de Eternal Derby tussen Crvena Zvezda en FK Partizan ben jij zeker van een heetgebakerde wedstrijd met een bijzondere sfeer. Of je een E-ticket of fysiek ticket ontvangt is afhankelijk van de handelswijze van de clubs. Maakt de club gebruik van E-tickets, dan zul je deze tegelijk in je mailbox ontvangen met de reisbescheiden. In het geval van een fysiek ticket kun je hem ophalen in je hotel op locatie.

Wijzigingen in speelschema Servië

Vanwege de grote invloed die de TV-maatschappijen hebben op de voetballerij kunnen wij helaas niet garanderen dat de speeltijden per definitie vast staan. Zo nu en dan komt het voor dat de wedstrijd alsnog op een andere dag of speeltijd worden afgewerkt. Echter komt dat zelden voor. Normaliter vinden de wedstrijden uit de Super Liga plaats op zaterdag en zondag. Zo nu en dan wordt er ook nog een duel op vrijdag- of maandagavond ingepland.

Aanbod voetbaltickets Super Liga Servië

Voetbalreizen.com biedt reizen naar de twee populairste Servische clubs aan. Hieronder tref je het actuele aanbod aan:
Tickets & voetbalreizen Rode Ster Belgrado
Tickets & voetbalreizen FK Partizan

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen