Tickets West Ham United | Bezoek London Stadium

Tickets West Ham United kopen

Tickets van West Ham United zijn hot! De Hammers zijn over heel de wereld een enorm populaire club. Ook vanuit Nederland is er veel vraag naar voetbaltickets van West Ham United en dat is terecht. Hoe gaaf is het om live het 'Forever Blowing Bubbles' mee te mogen maken. Tijdens de wedstrijden van de volksclub is het iconisch London Stadium vrijwel altijd volledig uitverkocht. Als dat niet genieten is!

Ben je op zoek naar tickets voor een wedstrijd van West Ham United? Bekijk dan ons ruime aanbod!

Tickets West Ham United boeken; welke mogelijkheden zijn er?

Het voormalig Olympisch Stadion is volledig omgebouwd tot de nieuwe thuishaven van West Ham United. Om de wedstrijd op zijn best mee te maken moet je toch aan de lange zijde zitten. Daarom geven wij jullie de keuze uit twee pakketten als het gaat om tickets van West Ham United. Je kunt voor het voordelige pakket gaan waarbij je enkel wordt voorzien van een wedstrijdticket naast je hotelovernachting en retourvlucht óf overtocht. Uiteraard is de andere optie op zijn minst net zo aantrekkelijk. Met het Premium ticket kom je aan de lange zijde te zitten waarbij je ook nog eens toegang krijgt tot de Academy Lounge. Hier wordt je voorzien van een programmaboekje en dranken.

Voetbalreizen inclusief tickets West Ham United

Voetbalreizen organiseren kan een tijdrovende klus zijn, daarom helpen wij jou graag met het nemen van de lastigste hordes. Waar je normaal uren tijd kwijt bent met uitvogelen van hotels, vluchten en het boeken van wedstrijdtickets; nemen wij dat op ons. Het enige dat voor jullie resteert is een keuze maken uit ons aanbod. Kom je er toch nog niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op via de chat of ons telefoonnummer. Wij helpen je graag verder!

Twijfel niet langer en bezoek cultclub West Ham United en geniet van een week(end)je Londen! Bekijk het gehele aanbod hier.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen