Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Voetbalreizen & tickets Audi Cup Bayern München

Aanbod
  • Aanbod
  • Sfeerimpressie
  • Competitie info
Club
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2022 - 2023 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Informatie voetbalreis Audi Cup - Allianz Arena

De Audi cup is een van de leukste voetbaltoernooien die in de voorbereiding van het seizoen 2019-2020 wordt gehouden. Het toernooi wordt sinds 2009 om de twee jaar georganiseerd door Audi. Er worden in totaal vier wedstrijden gespeeld: twee halve finales, één wedstrijd om de 3e/4e plaats en één finale. Het toernooi duurt in totaal twee dagen. Twee jaar geleden won Atletico Madrid na penalty’s van Liverpool. Dit jaar staan de topclubs Bayern München, Real Madrid, Tottenham Hotspur en de Turkse topclub Fenerbahçe tegenover elkaar.

Voetbalstad München

München kent twee clubs. Het grote Bayern München en het kleinere 1860 München. Helaas is 1860 München de laatste jaren afgezakt naar de Regionalliga. Bayern München is natuurlijk een absolute topclub en is recorhouder in eigen land met maarliefst 28 landstitels.

De stad München is een echte aanrader. Bezoek de Frauenkirche, het BMW museum en het centrale plein Marienplatz waar het altijd gezellig is. Naast deze bezienswaardigheden is het ook aan te raden om de Weisswürst uit te proberen. Deze wost is een echte specialiteit van de stad en de Münchener zijn er maar wat trots op.

Voetbaltickets Audi Cup

Voetbalreizen.com biedt jou voordelige arrangementen inclusief voetbaltickets voor de wedstrijden van de Audi cup. Bij Voetbalreizen.com stellen wij jouw ultieme voetbalreis met plezier samen. Wij regelen voor jou de voetbaltickets, de vlucht en het hotel. Koop daarom nu jouw voetbaltickets voor de Audi Cup en aanschouw de topspelers, zoals Harry Kane, Robert Lewandowski, Luka Modric en Marco Asensio in de Allianz Arena!

Audi Cup wedstrijden bezoeken

Bezoek de wedstrijden van de Audi Cup en voeg je bij de voetbalfans die hun voetbaltickets hebben geboekt bij Voetbalreizen.com.

München is een prachtige stad in het zuiden van Duitsland met bijna 1,5 miljoen inwoners. Het bruisende stadscentrum biedt alle mogelijkheden om je naast bezoek van de wedstrijden te vermaken, dankzij de talloze winkels, cafe’s, restaurants en bezienswaardigheden.

Sfeerimpressie

De Audi Cup wordt gespeeld in de Allianz Arena in München. Naast de gastheer Bayern München spelen Real Madrid, Tottenham Hotspur en Fenerbahçe tijdens dit toernooi. De wedstrijden worden gespeeld over 2 dagen, in totaal worden er 4 wedstrijden gespeeld.

Dinsdag 30 juli worden er 2 wedstrijden gespeeld, de 1e wedstrijd start om 18:00 uur. De 2e wedstrijd om 20:30 uur.
Woensdag 31 juli worden er 2 wedstrijden gespeeld, de 1e wedstrijd start om 18:00 uur. De 2e wedstrijd om 20:30 uur.

Op de woensdag worden de finales gespeeld.