Voetbalreizen & tickets Audi Cup Bayern München

Aanbod
  • Aanbod
  • Sfeerimpressie
  • Competitie info
Club
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2018 - 2019 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

De Audi Cup wordt gespeeld in de Allianz Arena in München. Naast de gastheer Bayern München spelen Liverpool FC, Atletico Madrid en Napoli tegen elkaar. De wedstrijden worden gespeeld over 2 dagen, in totaal worden er 4 wedstrijden gespeeld. Het arrangement is inclusief 2 overnachtingen in minimaal 3* hotel inclusief ontbijt en tickets voor alle wedstrijden die gespeeld worden op de beide dagen. U kunt kiezen uit een arrangement inclusief vlucht en een arrangement op basis van eigen vervoer.

Sfeerimpressie

De Audi Cup wordt gespeeld in de Allianz Arena in München. Naast de gastheer Bayern München spelen Liverpool FC, Atletico Madrid en een vierde nog onbekende topploeg tegen elkaar. De wedstrijden worden gespeeld over 2 dagen, in totaal worden er 4 wedstrijden gespeeld.

Dinsdag 01 augustus worden er 2 wedstrijden gespeeld, de 1e wedstrijd start om 17:45 uur.
Woensdag 02 augustus worden er 2 wedstrijden gespeeld, de 1e wedstrijd start om 17:45 uur.