Millwall FC Voetbalreizen & Tickets

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2018 - 2019 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Voetbalreizen & tickets Millwall FC - The Den

Millwall is een club uit centraal Londen, ten zuiden van de rivier de Theems. Tijdens je voetbalreis zal er zeker sfeer zijn in The Den, wanneer men meezingt met de welbekende slogan "No one likes us, we don't care" op de muziek van Rod Stewart. Op dit moment komt Millwall uit in de League One. Een voetbalreis naar deze club met een rijke geschiedenis is zeker een must in Londen. Hun oorsprong komt uit de havens en dan met name de havenarbeiders die overkwamen vanuit Schotland om te werken. Dit komt momenteel nog steeds terug in de blauw-witte kleuren van het thuistenue. Als we gaan kijken naar de derby, kom je al snel bij West Ham United uit. De rivaliteit ontstond al vroeg tussen de twee clubs van havenarbeiders. De derby werd voor het eerst gespeeld in 1899. De laatste keer dat er een voetbalreis naar deze derby mogelijk was, was in 2012. De wedstrijd werd voor de competitie gespeeld en werd gewonnen door West Ham United. Vorig jaar deed Millwall bovenin mee in de League One en behaalde zelfs de Play-Offs finale voor promotie naar de Championship. Dit jaar hopen zij opnieuw bovenin mee te draaien en ditmaal wel te promoveren! Wil jij met Voetbalreizen.com deze titelstrijd van dichtbij zien? Boek dan nu je voetbalreis naar The Den in Londen.

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
1885
Stadion:
The Den
Locatie:
Londen
Clubkleuren:
Blauw / Wit
Derby:
Millwall - West Ham United FC
Website:
www.millwallfc.co.uk/
Topspelers:
Morison, Archer, Abdou
Logo Millwall FC

Clubhistorie

Millwall is een club uit Londen en komt momenteel uit in de League One. De League One is het derde niveau in Engeland. De club is in 1885 opgericht door havenarbeiders. De thuiswedstrijden worden gespeeld in de The Den. The Den heeft een capaciteit van 20.146 en ligt in centraal Londen ten zuiden van de rivier Theems. Millwall heeft in het verleden geen prijzen gepakt op het hoogste niveau. Wel speelde zij in 2004 de FA-cup finale tegen Manchester United. Millwall verloor de finale maar mocht door het kampioenschap van Manchester United toch Europa in voor de UEFA Cup. Op de lagere niveaus pakte Millwall wel prijzen zo werd Millwall drie keer kampioen in de derde divisie en een keer in de tweede divisie. De bijnaam van Millwall is ‘The Lions’ verwijzend naar het wapen en logo van Millwall. Millwall heeft meerdere harde kernen. Deze harde kernen worden samen ‘The Dockers’ genoemd. The Dockers komt voort uit de havenarbeiders die de club hebben opgericht. Millwall is nog steeds een echte arbeidersclub. De club heeft nog veel supporters uit de armste onderklasse. Een echte derby voor Millwall is de wedstrijd tegen, het ten noorden van de Theems gelegen, West-Ham United. De derby wordt ook wel de Dockers Derby genoemd omdat ook West-Ham United is opgericht door havenarbeiders. De Dockers Derby is ruim 100 jaar geleden ontstaan doordat supporters van beide clubs voor concurrerende scheepswerven werkten.

Ambities

Millwall speelt nu in de League One maar hebben de ambitie om te promoveren naar de Championship en daar bovenin mee te doen. Vorig seizoen waren zij erg dichtbij een promotie. Op Wembley verloor Millwall echter van Barnsley. Dit betekent dat zij het dit seizoen weer opnieuw gaan proberen. Millwall zal vermoedelijk bovenin de League One gaan meedraaien.

Stadion:

Het stadion waar Millwall haar thuiswedstrijden in speelt is The Den. The Den heeft een capaciteit van 20.146. The Den werd in 1993 geopend. Toen werd het de New Den genoemd. Tegenwoordig noemen mensen het stadion gewoon The Den. The Den ligt in de wijk Bermondsey ten zuiden van de Theems in Londen.

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.total_score ]]
  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  [[ company.total_reviews ]] beoordelingen
  [[ company.total_views ]] keer bekeken
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.extraquestions.multiple_choice.answer ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]