Combineren Engels voetbal en WK darts
ALL_BLOGS

Combinatie Engels voetbal en WK darts in Londen

2021-10-14

December is van oudsher een van de drukte voetbalmaanden in Londen. Beker-, Champions League- en competitievoetbal houden de clubs bovengemiddeld bezig. De grote clubs hebben vanaf begin december tot nieuwjaarsdag vrijwel iedere drie dagen een wedstrijd. Wat is er dan mooier om een reisje naar een van deze clubs te combineren met een andere wedstrijd óf een bezoek aan het WK darts.

Combinatie Engels voetbal en WK darts

Maak een combinatie van Engels voetbal en een bezoek aan het WK darts tijdens jouw voetbaltripje naar Londen. Of de door jou te bezoeken club nu in de Premier League of Championship speelt, december zorgt bij hen voor een bomvol programma. Er is altijd wel een leuke wedstrijd te combineren met een bezoek aan Alexandra Palace! Naast een bezoek van de nodige voetbalfans en kerstliefhebbers zijn er Londen vanaf 15 december dus ook genoeg dartsfanaten te vinden.

Een complete beleving tijdens een weekend in Londen!

Tijdens een wandeling over Trafalgar Square of Piccadilly Circus tref je in de decembermaanden niet enkel kerstmannen. Ook mannen in bananen-, aardbijen of alienpakken zijn terug te vinden in de Londense straten. Grote kans dat deze kleurrijke figuren dezelfde middag of avond nog afreizen naar Ally Pally, het ultieme dartswalhalla voor liefhebber én darter. De combinatie is voor jou ook goed te maken! Bezoek de ene dag een voetbalwedstrijd en maak de volgende dag een uitstapje naar het wereldkampioenschap darts in Alexandra Palace. Het World Darts Championship start op 15 december. De finale vindt plaats op maandag 3 januari. In de tussentijd wordt er enkel op 24, 25 en 26 december niet gedart. Genoeg mogelijkheden dus tot een combinatie Engels voetbal en het WK darts!

Op zoek naar meer informatie omtrent het combineren van een voetbalreis en een bezoek aan het wereldkampioenschap darts? Neem dan contact met ons op via [email protected] óf bel ons op 0031-(0)26-2020382. Wij helpen je graag met uitzoeken van de ideale reis naar Londen!

ALL_BLOGS

RELATED_BLOGS