Trainingskamp met Voetbalreizen.com
ALL_BLOGS

Op trainingskamp met Voetbalreizen.com!

2019-02-28

Of je nu komt om je voetbalkunsten te verbeteren, te werken aan teamgevoel of voor het lekkere zonnetje: de trainingskampen van Voetbalreizen.com bieden het allemaal! Afgelopen januari was het de beurt aan 13 teams om af te reizen naar Spanje. We kijken terug op twee succesvolle weekenden en geven je graag een kijkje in een dag van een trainingskamp. Lees je mee?

Na een goed ontbijt begint dagelijks het programma. De teams vertrekken vaak rond 09.30 uur naar verschillende trainingsaccommodaties. De bus staat - ondanks het Spaanse motto mañana mañana - altijd stipt op tijd klaar.

In Salou werd door de dames van V.V. Berkum een training afgewerkt onder leiding van gasttrainers van Complex Esportiu Futbol Salou. In Torremolinos trainde S.V. Leones op het strand en speelde een potje voetvolley.

Tijdens alle trainingen is er reisleiding van Voetbalreizen.com aanwezig en zijn er voldoende voorzieningen om het iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo beschikt elke locatie over een bar, gratis water en kleedruimtes. Onderstaande foto laat zien dat het niet alleen voor de voetballers zelf, maar ook voor de begeleiders en andere meegereisde personen echt een uitje is!

Rond het middaguur zijn de meeste teams in de hotels aanwezig. Hier wordt dan met het hele team gezamenlijk geluncht. Op de meeste accommodaties betekent dit een lopend buffet met ruime mogelijkheden uit elke keuken!

De teams die de ochtend vrij hadden speelden in de middag een oefenwedstrijd onder de Spaanse zon. Zoals bijvoorbeeld V.V. Eemdijk: “De wedstrijd tussen de twee derdedivisionisten ging gelijk op. ADO ’20 nam na een kwartier wel de leiding in de wedstrijd, na een goede aanval over de rechterflank, waarna de bal bij de tweede paal werd binnengewerkt. Eemdijk rechtte daarna de rug en wist in de tweede helft de gelijkmaker te forceren. Niet veel later floot de Spaanse arbiter van dienst af en liep men tevreden van het kunstgrasveld.”

Wanneer het voetballen erop zit kunnen er nog allerlei activiteiten georganiseerd worden. Zo ging Wilhelmina ‘26 nog een middag sportief op de fiets door Malaga. Dat zij uiteindelijk niet verder zijn gekomen dan het eerste terras zullen we niet verklappen… Ondertussen waren de dames van IJVV Stormvogels fanatiek op de Paintball Mountain. Hier werden de nodige rake schoten uitgedeeld, waarna er gezellig werd afgesloten met een borrel in het hotel.

De avond is voor ieder team vrij te besteden. Samen met Voetbalreizen.com kunnen er indien gewenst ook nog andere activiteiten georganiseerd worden. Onze reisleiders weten daarnaast precies waar je in de stad moet zijn voor een gezellige avond, want die horen er natuurlijk ook bij!

Weten hoe de teams alles zelf ervaren hebben? Klik dan op de linkjes in de tekst!

Volgend seizoen ook op trainingskamp met Voetbalreizen.com?! Voor de winter van 2020 is er alweer volop aanbod in Malaga/Torremolinos, Salou, Barcelona en Benidorm. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Houd daarnaast onze social mediakanalen goed in de gaten, want wij hopen binnenkort een nieuwe locatie te presenteren!


ALL_BLOGS

RELATED_BLOGS