Voetbalreis naar Manchester United FC boeken
ALL_BLOGS

Top 5 Manchester United wedstrijden om in 22/23 te bezoeken!

2022-07-26

De Premier League start over een kleine twee weken en het lijkt erop dat kersverse trainer Erik ten Hag zijn selectie zo goed als rond heeft. Met een aantal prachtige resultaten in de voorbereiding zijn de verwachtingen hooggespannen. Krijgt hij het voor elkaar om Manchester United eindelijk weer voor de titel te laten strijden?

Manchester United - Liverpool FC (22/08/2022)

Om het seizoen maar meteen goed in te luiden, moet er eind augustus gewonnen worden van Liverpool FC. Zelden wordt de Northwest Derby al zo vroeg in het seizoen gespeeld. Sterker nog; de transferperiode is nog niet afgelopen, dus er kan na een nederlaag van een van de twee clubs zomaar nog in de buidel worden getast voor een broodnodige versterking. Manchester United wist tijdens oefenwedstrijden al met 4-1 te winnen van de Liverpudlians. Enige kanttekening dient wel geplaatst te worden. Liverpool speelde tijdens dit duel met enkele wisselspelers. Desalniettemin is de nummer 2 van de Premier League gewaarschuwd. Dit Manchester United, doet het voor niks minder dan een eerste plek!

Bezoek Manchester United - Liverpool FC

Manchester United - Leeds United (18/09/2022)

The Battle of Roses is buiten de Engelse landsgrenzen niet heel bekend. Jammer en daarnaast niet geheel terecht. Het verhaal achter de rivaliteit tussen Manchester United en Leeds United is uniek. Mancunians en Loiners - zoals inwoners van Leeds worden genoemd - concurreren al eeuwen met elkaar op allerlei vlakken. Pas in 1906 werd daar voetbal aan toegevoegd. Het eeuwenlang met argwaan volgen van de 'buurstad', zorgt voor een bijzondere beleving bij de derby. Een sfeer die jij zeker eens in je leven meegemaakt moet hebben in Old Trafford!

Bezoek Manchester United - Leeds United

Manchester United - Newcastle United (15/10/2022)

Manchester United - Newcastle United is een van de affiches waar wij dit seizoen het meeste van verwachten. Newcastle United heeft met behulp van Saudische miljoenen een sterk team bij elkaar gekocht. Het doel van de Georgies is dan ook om aan te haken in de strijd om Europees voetbal. Iets dat al jaren net meer aan de orde was in de havenstad. Het is voor de tegenstanders nog onbekend hoe Newcastle United in de competitie voor de dag zal komen. Iets dat men ook nog lastig kan inschatten van Manchester United. Met Erik ten Hag als nieuwe hoofdtrainer wordt er ook in Old Trafford een hele andere weg ingeslagen. Aanschouw het mooie spelletje dat Ten Hag zijn ploegen laat spelen tijdens de kraker tegen het ambitieuze Newcastle United.

Bezoek Manchester United - Newcastle United

Manchester United - Nottingham Forest (26/12/2022)

Boxing Day is dé dag om een voetbalwedstrijd in Engeland te bezoeken. Waar kun je dat beter doen dan in het magische Old Trafford. Manchester United speelt op tweede kerstdag thuis tegen promovendi Nottingham Forest. Een affiche dat al jaren niet meer op het programma stond. Je kunt een uitverkocht Old Trafford verwachten. De Engelsen grijpen deze speciale dag aan om met hele families af te reizen naar hun favoriete club. Ook Forest-fans zullen massaal aanwezig zijn. Zij zullen maar al te blij zijn om na jaren uitwedstrijden bij pak hem beet Blackpool FC, Rotherham United en Peterborough FC eindelijk weer eens op bezoek te kunnen in Old Trafford.

Bezoek Manchester United - Nottingham Forest

Manchester United - Manchester City (14/01/2023)

De derby van Manchester mag natuurlijk niet ontbreken in dit vijfkoppige lijstje. Een wedstrijd tegen regerend landskampioen Manchester City is natuurlijk al speciaal van zichzelf. Maar het feit dat het een stadsderby is, maakt het nog wat meer bijzonder. Voor City zal het ook komend jaar weer een strijd zijn tegen Liverpool Football Club als het gaat om de landstitel. Manchester United zal zichzelf in die strijd willen mengen. Of dat gaat lukken is de vraag. Een ding is zeker: lukt het The Red Devils om aan te haken, dan is de derby tegen Manchester City in januari een duel dat doorslaggevend is. Ook voor deze wedstrijd heeft Voetbalreizen.com aanbod. Bekijk het nu via de link hieronder.

Bezoek Manchester United - Manchester City

ALL_BLOGS