Bezoek voetbalwedstrijd in Liverpool
ALL_BLOGS

Top 5 voetbaltrips van 2021

2020-10-06

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat 2020 voor iedere voetbalreiziger een zwaar jaar was. Laten we hopen dat we zo snel mogelijk weer het stadion mogen bezoeken. Wij hebben voor jullie alvast een lijstje met de top 5 voetbaltrips voor in 2021; als het weer kan!

1. De beste voetbaltrips naar Liverpool FC

Dat Liverpool FC als absolute nummer één naar voren komt is natuurlijk geen verrassing. Hoewel de resultaten misschien nog niet zo zijn als gedurende vorig seizoen, hebben wij het gevoel dat het nog wel goed komt met het sterrenequipe van Jürgen Klopp. Er zijn vrijwel geen spelers vertrokken en daarbij werden ook nog enkele nieuwe spelers aangetrokken. Tenslotte lijkt het ons vrij onmogelijk voor een ploeg met Virgil van Dijk, Mohamed Salah en Sadio Mané in de gelederen om niet van iedere wedstrijd een grote show te maken.

Naast dat Liverpool FC een geweldige selectie heeft, is er natuurlijk nog veel meer dat voetbaltrips naar Liverpool aantrekkelijk maakt. Alleen het horen van You'll Never Walk Alone in een tot de nok gevuld Anfield zou al een reden kunnen zijn om af te reizen naar de stad in noordwest-Engeland. Daarnaast is Liverpool ook nog eens de thuishaven van The Beatles. Drink een pint onder het genot van livemuziek in The Cavern Club waar deze band groot werd!

2. Geniet van topvoetbal bij FC Barcelona

Barcelona staat bekend om het aangename klimaat, de pracht en praal van het centrum van de stad en natuurlijk FC Barcelona. Dat ook in 2021 Camp Nou een hotspot is voor voetbalreizigers uit Nederland is niet gek. Sinds Ronald Koeman neer is gestreken in Barcelona, lijkt de ploeg verlost en speelt het weer heel vermakelijk voetbal. Met spelers als Frenkie de Jong, Lionel Messi en toptalent Ansu Fati weet je vrijwel zeker dat je topvoetbal aanschouwt tijdens een van de vele voetbaltrips naar FC Barcelona.

Zoals we al eerder aanhaalden, is Barcelona niet alleen bekend vanwege het voetbal. De Catalaanse hoofdstad kent een prettig klimaat waarbij de gemiddelde temperatuur nooit daalt onder de 13 graden. Voor koukleumen is de stad dus in de wintermaanden een meer dan geschikte locatie om te verblijven. Daarnaast is het stadscentrum prachtig en het bezoeken meer dan waard. Met de Sagrada Família, Las Ramblas en de door Gaudí ontworpen gebouwen komt het centrum op authentieke wijze tot leven. Voetbaltrips naar Barcelona zijn goed voor topvoetbal, lekker weer en een gezellig weekend weg! Wat wil je nog meer?

3. Combinatie voetbaltrips Chelsea en stad Londen

Londen is zonder twijfel de voetbalhoofdstad van Engeland. Vrijwel nergens ter wereld spelen er zoveel betaald voetbalclubs in één stad. Chelsea Football Club is een van de absolute topclubs uit de Engelse hoofdstad. Stamford Bridge vormt week in week uit het decor voor thuiswedstrijden van The Blues. Hoewel Chelsea lang niet altijd bekend stond als een club waar aantrekkelijk en aanvallend voetbal werd gespeeld, heeft het met aankopen als Hakim Ziyech, Kai Havertz en Timo Werner een aanvallend trio binnengehaald waar je u tegen zegt. Als zij niet zorgen voor sprankelende aanvallen, dan gebeurt dat nergens meer!

Ben je helemaal voetbalgek en wil je naast een bezoek aan Chelsea FC ook nog een andere wedstrijd bezoeken? In Londen is de kans groot dat je twee wedstrijden kunt combineren. Komt het dan toch net niet uit om wat voor reden dan ook? Veel van de clubs in de stad bieden ook stadiontours aan. Je kunt dus gemakkelijk de ene dag Chelsea - West Ham United bezoeken en de dag erna een stadiontour volgen bij Tottenham Hotspur. Vind jij of je reisgenoot een wedstrijd genoeg? Ook geen enkel probleem. In Londen is zoveel te doen dat je er weken mee kunt vullen. Als je het aan ons aan vraagt zijn voetbaltrips naar de Engelse hoofdstad een absolute aanrader!

4. Champions League-winnaar Bayern München

Afgelopen seizoen heeft iedere voetballiefhebber kunnen genieten van de wervelwind die Bayern München wordt genoemd. Wat een adembenemend goed voetbal speelt de ploeg van Hans-Dieter Flick. Met de alsmaar beter wordende Robert Lewandowski voorin en vliegensvlugge vleugelspelers als Serge Gnabry en Leroy Sané moeten de aanvallen van Bayern wel goed zijn. Wij merken dat onze klanten na voetbaltrips naar München vrijwel altijd razend enthousiast terugkomen. De sfeer in de Allianz Arena is geweldig en het voetbal is goed. Twee perfecte ingrediënten voor het perfecte voetbalreisje.

Naast het gedeelte in en rondom het stadion is er natuurlijk nog veel meer te doen in München. Je verblijft tijdens voetbaltrips bij Voetbalreizen.com altijd in of rondom de stad waardoor je nog genoeg tijd overhoudt om de speelstad goed te verkennen. München is met haar Beierse gastvrijheid een prima stad om enkele dagen te vertoeven. Het oude stadscentrum doet sprookjesachtig aan en is meer dan geschikt om een wandeling doorheen te maken. Niet zoveel zin om te lopen? Kies dan een van de vele gezellige restaurants of café's uit om eens goed door te zakken of te genieten van een goede maaltijd.

5. Slapende reus Internazionale

Iedereen kan zich nog wel de toppers herinneren die in het shirt van Inter Milan speelden. Ronaldo, Wesley Sneijder, Eto'o en Ibrahimovic; allen speelden in het zwart-blauw van de Milanezen. Nadat Internazionale in een diep dal zat, heeft het zich weer knap omhoog gewerkt. Met behulp van spelers als Romelu Lukaku, Lautaro Martinez en Stefan de Vrij krabbelen I Nerazurri langzaam op en strijden ze weer mee om de landstitel. Afgelopen seizoen gooide het coronavirus roet in het eten. Voor de uitbraak streedt de slapende reus nog mee om de landstitel. Zonder publiek leek Internazionale het toch een stuk lastiger te hebben.

In 2021 is de kans groot dat wij weer voetbaltrips naar Internazionale kunnen aanbieden. Volgens ons is een reisje naar Milaan een absolute aanrader. In het noorden van Italië is het zowel in de winter als zomer goed vertoeven. Hoewel er in de wintermaanden geen tropische temperaturen worden gehaald, kan het toch erg aangenaam zijn. Geniet van de geweldige sfeer tijdens een van de vele beladen wedstrijden die Inter Milan speelt. Stadio Giuseppe Meazza zal wederom in het teken staan van de Italiaanse titelstrijd!

Boek nu je voetbaltrips naar onze top 5 voetbalbestemmingen! (+ wat extra aanbevelingen)

Voetbaltrips FC Barcelona >>>
Voetbaltrips Liverpool FC >>>
Voetbaltrips Chelsea FC >>>
Voetbaltrips Internazionale FC >>>
Voetbaltrips Bayern München >>>
Voetbaltrips Borussia Dortmund >>>
Voetbaltrips Tottenham Hotspur >>>
Voetbaltrips Real Madrid >>>
Voetbaltrips AC Milan >>>
Voetbaltrips Paris Saint-Germain >>>

ALL_BLOGS

RELATED_BLOGS