Voetbalreis FC Barcelona
ALL_BLOGS

Voetbalreizen Barcelona: zon, zee en topvoetbal!

2020-10-06

Voetbalreizen naar Barcelona hebben alles wat je hart liefheeft. Je bezoekt een topwedstrijd, kunt genieten van de zon, heerlijk weer en een fantastische stad. Wat wil je nog meer? Lees in onze blog waarom je juist naar Barcelona dit tripje moet maken!

Project Koeman en tiki-taka voetbal

Onder Nederlandse invloeden ontwikkelde FC Barcelona zich in de afgelopen decennia tot een van de beste voetbalclubs ter wereld. Sterren als Lionel Messi, Ronaldinho en Romario streken neer in Camp Nou en verbaasde de hele wereld met hun technische hoogstandjes. Het totaalvoetbal deed zijn intrede onder Rinus Michels en werd vervolgens verfijnd door Johan Cruijff. Nog altijd is het genieten van topvoetbal tijdens voetbalreizen naar Barcelona.

Ronald Koeman is deze zomer aangesteld als coach en hoopt het topvoetbal terug te brengen naar de grasmat van het legendarische Camp Nou. Geniet van het snelle combinatiespel van Frenkie de Jong en co onder de Spaanse zon. De start van de Primera Division is in ieder geval veelbelovend. FC Barcelona won met overtuigende cijfers van Villarreal en Celta de Vigo. Met name supertalent Ansu Fati maakt al behoorlijk wat indruk. Maak een van onze voetbalreizen naar Barcelona en wie weet zie jij deze jonge balvirtuoos wel de eerste bouwstenen leggen voor een mooie carrière.

Zonnige voetbalreizen naar prachtstad Barcelona

Houd je niet van kou en regen? Dan ben je in Barcelona op de juiste plek. Met een gemiddelde temperatuur van 13 graden in de koudste maand, vriest het vrijwel nooit in de Catalaanse badplaats. Sterker nog, het is gemiddeld minstens zes maanden boven de 23 graden. Voor de koukleumen onder ons de ideale plek om de winter door te brengen.

Natuurlijk hebben voetbalreizen naar zonnig Barcelona veel meer te bieden dan alleen lekker weer. De stad is bezaaid met gezellige terrasjes en leuke restaurants. Naast het bezoeken van een voetbalwedstrijd van FC Barcelona kom je ook op het gebied van eten, drinken en gezelligheid voldoende aan je trekken in de Catalaanse hoofdstad.

Ook is er genoeg te zien in de Spaanse trekpleister. Naast het bezoek aan een voetbalwedstrijd van FC Barcelona heb je ook nog de ruimte om een stadiontour te volgen en een wandeling te maken door het imposante museum van de club. Ga op de foto met een van de vele Champions League-trofeeën die de blaugrana wisten te winnen.

Een voetbalreis naar Barcelona is voetbal, fútbol en... cultuur. Sport stroomt door de aderen van de Barcelonezen maar daarnaast is de Catalaanse cultuur ook heilig voor de inwoners van deze prachtstad. Waar voetbal gesprekstof nummer één is, zullen ook snel verwijzingen naar de Sagrada Família en de architectuur van Gaudi vallen. Wandel door de wereldberoemde winkelstraat Las Ramblas of breng een bezoek aan de unieke kerk Sagrada Família. Dan kun je pas zeggen dat je Barcelona écht hebt gezien!

Strandbezoek combineren met voetbalreis Barcelona?

Spanje is natuurlijk het land van zon, zee en strand. Ook tijdens voetbalreizen naar Barcelona is de combinatie met een strandbezoek snel gemaakt. De Catalaanse hoofdstad ligt aan de kust en bezit een aantal prachtige stranden. Vergeet dus niet je zwembroek mee te nemen! Ga je toch liever een dagje de stad uit om een wandeling te maken over een van de gezellige boulevards in de vele kustplaatsjes rondom Barcelona? Pak de bus en je bent er zo!

ALL_BLOGS