Manchester City voetbalreis herfstvakantie
ALL_BLOGS

Voetbalreizen in de herfstvakantie

2023-09-13

​De herfstvakantie leent zich uitstekend voor een voetbalreis. Vrijwel alle competities zijn aan de gang en je hebt vaak ook nog de mogelijkheid om een Champions League- of bekerwedstrijd te bezoeken. Al met al is de keuze dus enorm. Ga er voor de feestdagen starten nog een keer lekker op uit met vrienden of familie!

Een voetbalreis in de herfstvakantie boeken?

De kinderen hebben vrij, is er een betere gelegenheid om hen kennis te laten maken met de beleving van een voetbalwedstrijd in het buitenland? Een andere cultuur leer je het best kennen tijdens een voetbalwedstrijden. Andere gebruiken, de hartstocht en beleving zorgen ervoor dat je een land en haar bevolking direct leert kennen. Van Engelse stadions in woonwijken tot enorme Italiaanse arena's. Vrijwel overal in Europa kun je terecht in deze periode.

Manchester City voetbalreis herfstvakantieph.FAB / Shutterstock.com

Europees topvoetbal tegen mooie prijzen

De Champions League kent dit jaar weer een aantal prachtige affiches. In de herfstvakantie worden er verschillende wedstrijden gespeeld. Tegen mooie prijzen zijn er voetbalreizen naar onder meer Inter Milan, Manchester United en FC Barcelona te boeken. Voor de regio's Zuid- en Midden-Nederland komen deze wedstrijden helaas net te laat. Voor Noord-Nederland vallen deze wedstrijden wel in de juiste week. Bezoek FC Barcelona - Shakhtar Donetsk in het tijdelijke Estadio Montjuïc, geniet van de unieke Italiaanse sfeer tijdens Inter Milan - RB Salzburg óf maak een tripje naar het majestueuze Old Trafford.

Inter Milan herfstvakantiecristiano barni / Shutterstock.com

Engels voetbal beleven

Stadions in woonwijken, overvolle pubs met zingende fans en lelijke mascottes; het Engels voetbal heeft een bijzondere plek in het hart van veel voetballiefhebbers. De mogelijkheden tot het bezoeken van een Engelse voetbalwedstrijd zijn in tussen 14 en 29 oktober enorm. Alleen in de Premier League hebben wij al een aanbod voor tien verschillende wedstrijden. Ook in de Championship zijn er drie wedstrijden te boeken. Van Millwall - Blackburn Rovers tot Manchester United - Manchester City; je boekt het bij Voetbalreizen.com!


Italiaanse herfstsferen

Door het doorgaans heerlijke weer, is de herfst in Italië wat later dan wij gewend zijn in Nederland. Toch zit je eind oktober in Italiaanse steden als Turijn, Milaan en Rome goed als je van herfstkleuren houdt. Uiteraard is dat geen vereiste voor een goede voetbalreis. Wat wél mooi is meegenomen is dat in een tijdsbestek van twee weken AS Roma, Inter Milan, AC Milan, Juventus én Lazio SS allemaal een thuiswedstrijd spelen. Een bezoek aan voetbalstad Milaan of Rome is dus zeker mogelijk!

Valencia CF voetbalreisLEVANTEMEDIA / Shutterstock.com

Voetbalreis in de herfst onder de Spaanse zon

Even weg van de regen? Boek een voetbalreis naar Spanje in de herfstvakantie! Bezoek El Clásico tussen FC Barcelona - Real Madrid óf zie Atlético Madrid het opnemen tegen Alavés. Ook Valencia CF speelt een thuiswedstrijd tegen Cádiz. Valencia is een schitterende stad om te vertoeven. Het groene stadshart, de prachtige stranden en de heerlijke tapas maken het een toplocatie om te verblijven. FC Barcelona - Athletic Bilbao en Valencia CF - Cádiz vallen in het tweede vakantieweekend. Voor heel Nederland valt dit weekend in de vakantie, ideaal moment om op pad te gaan met vrienden of familie!

Bayer 04 Leverkusen voetbalreis herfst

Topvoetbal net over de grens

De Bundesliga draait op volle toeren. Onder andere onze officiële partner Bayer 04 Leverkusen kent een uiterst succesvolle start van het seizoen. Met een aantal ruime overwinningen op zak probeert het dit jaar Bayern München en Borussia Dortmund uit te dagen in de strijd om de landstitel. Breng een bezoek aan de topclub in wording wanneer ze het opnemen tegen SC Freiburg. Ook Bayern München en Borussia Dortmund spelen een thuiswedstrijd tijdens de herfstvakantie. Boek een voetbalreis naar een wedstrijd bij onze oosterburen!


Franse krakers

Olympique Marseille speelt tijdens de herfstvakantie een heuse topper tegen Olympique Lyonnais. Ook PSG en AS Monaco ontvangen een mooie tegenstander in de periode tussen 14 en 29 oktober. Waar in Parijs het echte herfstgevoel je al zal omarmen, zul je in Marseille en Monaco nog kunnen genieten van het mediterrane zonnetje. Ben je nog in voor wat extra Vitamine D? Dan is de keuze snel gemaakt!
ALL_BLOGS