Voetbalreizen in de vakantie
ALL_BLOGS

Maak een voetbalreis in de vakantie!

2024-01-16

Het nieuwe jaar is begonnen en dat is een mooi moment om te kijken welke uitstapjes je kunt maken tot de zomervakantie. De komende maanden zijn bij uitstek geschikt voor een voetbalreis. Ontvlucht de koude wintermaanden en maak een tripje naar Spanje óf beleef het seizoenslot in een van Europa’s mooiste competities! Wij zetten alle vrije dagen tot de zomerstop op een rijtje en maken de combi met een voetbalreis mogelijk!

Voetbalreizen in de voorjaarsvakantie

Of je het nu de voorjaars-, krokus- of carnavalsvakantie noemt; deze weken in februari lenen zich uitstekend voor een voetbalreis. Waar het in Nederland vaak nog steenkoud is en de amateurvoetbalcompetities stil liggen, is het prima vertoeven in Spanje, Italië of Portugal.

Carnaval óf topvoetbal?
De regio Zuid-Nederland mag als eerste genieten van een weekje vrij. De scholen gaan dicht tussen 10 en 18 februari. Mocht jij jouw week niet doorbrengen in Kielegat, Oeteldonk, Vastelaovend of een ander carnavalsoord, raden wij je aan eens te kijken naar de mogelijkheden die deze week biedt. Zo zou je de sterren van FC Barcelona kunnen bezoeken wanneer zij het opnemen tegen Granada CF. Daarnaast zijn er ook opties voor de topper Sevilla CF - Atlético Madrid in het zonovergoten zuiden. 

Bezoek de zon

Wanneer de regio Midden- en Noord-Nederland beginnen aan hun vakantie op de 17e van februari, is Zuid-Nederland al aan de laatste paar vrije dagen begonnen. In dit weekend staan er ook wat krakers op het programma. Wat dacht je van Valencia CF - Sevilla CF, Atlético Madrid - Las Palmas en Lazio SS - Bologna FC.


Weekend vol toppers

Het laatste weekend van de voorjaarsvakantie is een weekend vol toppers. Bezoek AC Milan - Atalanta (tevens een derby), Real Madrid - Sevilla CF en Bayern München - RB Leipzig. Voor een volledig overzicht van wedstrijden in de voorjaarsvakantie, bekijk je de afbeelding hieronder!

Voetbalreizen tijdens de voorjaarsvakantie

Aan het paasontbijt in het buitenland

Zit jij liever in het voetbalstadion dan dat je paaseieren zoekt? Dan is een voetbalreis naar Spanje, Engeland, Italië of een andere topbestemming wellicht wat voor jou. In Engeland kun je onder meer een wedstrijdbezoek brengen aan titelkandidaten Manchester City, Liverpool FC en Tottenham Hotspur.


Spaans topvoetbal onder de zon

Pasen valt dit jaar vroeg in het jaar. Met een beetje pech is het in Nederland nog altijd onder de tien graden Celsius. Een prima excuus om de zon op te zoeken in Zuid-Europa. Ga op bezoek bij FC Barcelona, Real Madrid of Valencia CF en geniet terwijl je topvoetbal ziet van het Spaanse zonnetje.


Voetbalreizen inclusief hotelovernachting, ticket en retourvlucht

Wil je met Pasen op pad? Dan regelt Voetbalreizen.com voor jou de hele reis inclusief tickets, hotelovernachting(en) en eventuele retourvlucht. Zo kun jij tijdens je vrije dagen optimaal genieten.

voetbalreizen tijdens Pasen

Veel voetbalreizen in de meivakantie

Jaarlijks merken wij dat de meivakantie een van de populairste momenten is om op voetbalreis te gaan. Je bent vrijwel zeker van een zonnetje, waar je ook heen gaat. Daarnaast is de spanning van het slot van de competitie in de stadions te voelen. Met wat geluk ben je zelfs getuige van een kampioenswedstrijd!


Engelse titelstrijd

Liverpool FC, Tottenham Hotspur, Manchester City en zelfs Aston Villa maken nog kans op de landstitel. Deze vier clubs spelen in de meivakantie mogelijk een van hun doorslaggevende wedstrijden. Er is geen moment waarop je beter de voetbalsfeer kunt proeven. Beleef de seizoensouverture van de Premier League live met Voetbalreizen.com!


Italiaanse voetbalsfeer ervaren

Italianen en voetbal zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De passie, het gezang en de wedstrijdbeleving zijn voor Europese doen onevenaarbaar. Tijdens de meivakantie zijn er maar liefst acht wedstrijden in de Serie A die jij met Voetbalreizen.com kunt bezoeken. Inter Milan, Juventus, Lazio, AC Milan en AS Roma zijn onderdeel van de clubs waarbij jij tijdens deze periode zomaar op de tribune kan zitten! Beleef Calcio op zijn best en laat jouw reis volledig organiseren. 

Voetbalreizen tijdens de meivakantie

Hemelvaart als lang weekend

Hoewel Hemelvaartsdag op donderdag valt en de vrijdag niet voor iedereen een vrije dag is, nemen veel Nederlanders een extra dag vrij zodat er genoten kan worden van een lang weekend vrij. Vier dagen vrij en er slechts één op hoeven nemen. Dat klinkt als muziek in de oren. Zeker als je in dit weekend ook nog eens een wedstrijd in een Europese topcompetitie kunt bezoeken!


Talloze mogelijkheden

Tijdens het weekend na Hemelvaartsdag zijn er talloze mogelijkheden. In Spanje kun je onder meer FC Barcelona en Atlético Madrid bezoeken. In Engeland zijn er nog opties voor onder meer de topper Manchester United - Arsenal FC en in Italië heb je ook nog de keuze uit vijf prachtige duels. Wat ons betreft is het weekend na Hemelvaart een uitgelezen kans om een voetbalwedstrijd in het buitenland te bezoeken.

Voetbalreizen tijdens Hemelvaart

Pinksteren laatste mogelijkheid van 2023/2024

Eind mei staat bekend als de periode waarin de meeste competities in Europa afgerond worden. Gezien de spanning en de minimale verschillen in de Premier League, lijkt het tot op de laatste dag spannend te worden. Manchester City en Liverpool FC behoren tot de kampioenskandidaten. Liverpool FC neemt het thuis op tegen Wolverhampton Wanderers en Manchester City krijgt het stugge West Ham United op bezoek.


Stedentrip combineren met voetbalreis tijdens Pinksteren

Eind mei kun je hoogstwaarschijnlijk overal in Europa genieten van de zon. Wat een mooi moment om een stad nader te verkennen. Een aantal dagen in steden als Lissabon, Sevilla, Valencia en Rome; wie wil dat nu niet. Combineer de toerist uithangen met het beleven van een voetbalwedstrijd in het buitenland en je hebt de ultieme korte trip te pakken. Boek jouw voetbalreis inclusief retourvlucht, hotelovernachting(en), tickets en eventuele tours bij Voetbalreizen.com!

Voetbalreizen tijdens Pinksteren
ALL_BLOGS