Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Brentford FC Voetbalreizen & Tickets

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2022 - 2023 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Boek jouw voetbalreis Brentford FC - Griffin Park

 • Opgericht: 1889
 • Capaciteit stadion: 12.763
 • Bijnaam: The Bees
 • Bekende (oud) spelers: Florian Jozefzoon, Pim Balkestein en Wojciech Szczesny
 • Grootste rivaal: QPR, Chelsea en Fulham

Brentford FC is één van de vele profclubs uit Londen. Een voetbalreis naar deze club is zeker een aanrader! De club is opgericht in 1889 en speelde sinds 1904 in Griffin Park. Het stadion dankte haar naam aan de brouwerij van het Fuller's bier. De maatschappij had de grond voor de bouw in het bezit en heeft een griffioen (Griffin) in het logo zitten en zo is het stadion aan zijn naam gekomen. Je voetbalreis naar dit stadion werd compleet gemaakt met een bezoek naar alle pubs. Op iedere hoek van het stadion zit namelijk een pub en was hiermee het enige stadion in heel Engeland die dit heeft. Het is te raden welk bier er natuurlijk wordt geschonken in deze pubs! Met ingang van dit seizoen betrekt Brentford het nieuwe Brentford Community Stadium. Een mooi, modern onderkomen op loopafstand van het oude stadion. Het bezoeken van de unieke pubs behoort dus nog steeds tot de mogelijkheid.

De club hoopt dit jaar te handhaven in de Premier League. Boek dus nu snel een voetbalreis naar Londen om zelf deze club aan het werk te zien.

Voetbalreizen naar voetbalstad Londen

Londen staat bekend als voetbalstad. Er spelen momenteel dertien Londense clubs in de hoogste vier competities in Engeland. Een voetbalreis naar deze stad die rijk is aan voetbalclubs, is meer dan alleen een voetbalreis. Veel toeristische trekpleisters, mooie winkelstraten en gezellige pubs: de stad Londen bruist!

Er zijn veel mogelijkheden om nog andere Londense clubs te bezoeken. Dit kan in de vorm van een stadiontour maar ook in combinatie met een andere wedstrijd van een Londense club. Bezoek een wedstrijd van Brentford FC en jij en je vrienden zullen er nog lang over napraten!

Voetbalreizen & voetbaltickets Brentford FC

Voetbalreizen.com biedt jou voordelige voetbaltickets voor thuiswedstrijden van Brentford FC. Een voetbalwedstrijd van Brentford FC is een ware belevenis. Bij Voetbalreizen.com stellen wij jouw ultieme voetbalreis met plezier samen. Wij regelen voor jou de voetbaltickets, de vlucht en het hotel.

Brentford FC wedstrijd bezoeken

Bezoek een wedstrijd van Brentford FC en voeg je bij de voetbalfans die hun voetbaltickets hebben geboekt bij Voetbalreizen.com.

Londen is de grootste toeristische trekpleister van Europa, met bijna twintig miljoen internationale bezoekers in 2019. Het bruisende stadscentrum biedt alle mogelijkheden om je naast bezoek van de wedstrijd te vermaken, dankzij de talloze winkels, pubs, restaurants en leuke wijken.

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
1889
Stadion:
Brentford Community Stadium
Locatie:
Brentford
Clubkleuren:
Rood / Wit / Zwart
Derby:
Brentford FC - Queens Park Rangers
Website:
www.brentfordfc.co.uk/
Topspelers:
Ivan Toney, David Raya, Bryan Mbeumo
Logo Brentford FC

Clubhistorie

FC Brentford is een van de meest Britse profvoetbalclubs uit Londen, uit de wijk Brentford. Brentford speelde sinds 1904 in het knusse Griffin Park. Griffin Park was het enige stadion in Engeland dat op iedere hoek van het stadion een pub heeft. De bijnaam voor FC Brentford is “The Bees”. De bijnaam komt voort uit een groep supporters die zichzelf de ‘B’s’ noemden. The Bees kwamen in 1935 een aantal seizoenen achter elkaar uit op het hoogste competitieniveau van Engeland. De hoogste klassering ooit was de vijfde plaats. Na deze historische periode daalde Brentford af naar het derde en zelfs het vierde profniveau in Engeland. Brentford is een van de eerste clubs dat eigendom werd van supporters. Inmiddels heeft Brentford FC Griffin Park ingeruild voor een nieuw modern onderkomen.

Ambities

Na het eeuwige verlangen om ooit terug te keren op het hoogste niveau, kwam die droom in 2021 eindelijk uit. Brentford FC mag in het nog gloednieuwe Brentford Community Stadium gaan proberen zichzelf te handhaven in de Premier League, een terrein dat voor hen nog onbekend is in de huidige opzet. Een bezoek aan Brentford in deze unieke tijd is dus zeker een aanrader!

Stadion:

Het vertrek van Griffin Park viel veel voetballiefhebbers rauw op hun dak. Zeker door het abrupt gecancelde afscheid door de intrede van het coronavirus. Helemaal afscheid nemen van het unieke stadion zullen de fans nooit; Griffin Park zal voor altijd verbonden zijn aan de club Brentford. Op ongeveer een kilometer van waar eens het oude stadion stond, staat het moderne Brentford Community Stadium. Voor de pubhoppers dus geen grote ramp, want een bezoekje aan een van de vier bekende pubs behoort dus nog altijd tot de mogelijkheden.

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.averageRating ]]

  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  Totaal aantal beoordelingen
  [[ company.numberReviews ]] beoordelingen
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.author ]]
  [[ result.city ]]
  [[ result.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.club ]]

  Ervaring
  [[ result.description ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]


  • [[ rating.question ]]