Brentford FC Voetbalreizen & Tickets

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2018 - 2019 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Voetbalreizen & tickets Brentford FC - Griffin Park

Brentford FC is één van de vele profclubs uit Londen. Een voetbalreis naar deze club is zeker een aanrader! De club is opgericht in 1889 en speelt al sinds 1904 in het huidige stadion, Griffin Park. Het stadion dankt haar naam aan de brouwerij van het Fuller's bier. De maatschappij had de grond voor de bouw in het bezit en heeft een griffioen (Griffin) in het logo zitten en zo is het stadion aan zijn naam gekomen. Je voetbalreis naar dit stadion wordt compleet gemaakt met een bezoek naar alle pubs. Op iedere hoek van het stadion zit namelijk een pub en is hiermee het enige stadion in heel Engeland die dit heeft. Het is te raden welk bier er natuurlijk wordt geschonken in deze pubs! De club heeft Nederlandse invloeden gehad, met als meest recente tot midden 2015 met Marinus Dijkhuizen als coach van de club. Voetbalreizen.com heeft er toen voor gekozen om ons aanbod uit te breiden met de club Brentford. De club hoopt dit jaar bovenin mee te strijden in de Championship. Boek dus nu snel een voetbalreis naar Londen om zelf deze club aan het werk te zien.

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
1889
Stadion:
Griffin Park
Locatie:
Brentford
Clubkleuren:
Rood / Wit / Zwart
Derby:
Brentford FC - Queens Park Rangers
Website:
www.brentfordfc.co.uk/
Topspelers:
Judge, Vibe, Saunders
Logo Brentford FC

Clubhistorie

FC Brentford is een van de Engelse profvoetbalclubs uit Londen, uit de wijk Brentford. Brentford speelt sinds 1904 op het knusse Griffin Park. Griffin Park is het enige stadion in Engeland dat op iedere hoek van het stadion een pub heeft. De bijnaam voor FC Brentford is “The Bees”. De bijnaam komt voort uit een groep supporters die zichzelf de ‘B’s’ noemden. The Bees kwamen in 1935 een aantal seizoenen achter elkaar uit op het hoogste competitieniveau van Engeland. De hoogste klassering ooit was de 5de plaats. Na deze historische periode daalde Brentford af naar het derde en zelfs het vierde profniveau in Engeland. Sinds 2014/2015 komt de club uit West-Londen weer uit op het 2de niveau van Engeland, de Championship. De club heeft dit seizoen twee derby’s namelijk tegen Fullham en QPR. Beide clubs komen ook uit West-Londense wijken. Brentford is een van de eerste clubs dat eigendom werd van supporters.

Ambities

Brentford heeft de ambitie om terug te keren naar de Premier League. In seizoen 2015/2016 speelde ze play-offs om promotie naar de Premier League maar was Middlesbrough te sterk voor ze. Net als veel andere clubs heeft ook Brentford plannen voor een nieuw stadion. Dit nieuwe stadion zou op een kilometer afstand moeten komen van het huidige stadion. Het nieuwe moderne stadion op Lionel Road krijgt een capaciteit van 20.000 plaatsen. Volgens velen supporters is het nieuwe stadion nodig om mee te blijven doen in de top van de Championship en misschien te kunnen promoveren naar de Premier League.

Stadion:

Griffin Park is vernoemd naar de Griffin Brewery van het bekende Fullers bier. De grond waar het stadion nu staat was voor de bouw van het stadion in 1904 namelijk eigendom van de Fullers brouwerij. De brouwerij had hier een boomgaard. Het stadion ligt tussen vier straten met een pub op iedere hoek van het stadion. De pubs schenken allemaal vanzelfsprekend Fullers Bier. Een van de pubs is nog gebruikt als filmlocatie voor de film Hooligans. Griffin Park is misschien niet het mooiste stadion in Engeland maar heeft met de 4 losse tribunes kort op het veld, de vier pubs en de vriendelijke supporters een echte Engelse voetbalsfeer.

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.total_score ]]
  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  [[ company.total_reviews ]] beoordelingen
  [[ company.total_views ]] keer bekeken
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.extraquestions.multiple_choice.answer ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]