Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Malaga CF Voetbalreizen & Tickets

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2022 - 2023 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Boek jouw voetbalreis Malaga CF - Estadio La Rosaleda

 • Opgericht: 1904
 • Capaciteit stadion: 30.044
 • Bijnaam: Los Boquerones
 • Bekende (oud) spelers: Ruud van Nistelrooij, Roberto Rosales, Santi Cazorla
 • Grootste rivaal: Granada

Malaga is een voetbalclub uit het zuiden van Spanje en is opgericht in 1904. In 1999 kwam de club voor het eerst uit op het hoogste niveau van Spanje. Het hoogtepunt van de club was in 2002. Malaga won met de Nederlander Kiki Musampa in de selectie, de Intertoto Cup. De club heeft jaren achter de rug met financiële problemen maar in 2010 kwam daar de financiële hulp van de sjeik Abdullah Al Thani.

Bezoek nu jouw voetbalreis naar Malaga CF! Voetbalreizen.com regelt de vlucht, het verblijf en de voetbaltickets.

Voetbalreizen naar voetbalstad Malaga

In Malaga is het goed vertoeven. Het is een gezellig stad waar altijd wel wat te beleven is. Malaga is een ideale stad voor een zonvakantie of een stedentrip. De stad beschikt over mooie bezienswaardigheden. Daarnaast zijn er ook vele leuke terrasjes, parken, winkelstraten en stranden waar het goed vertoeven is!

Bezoek een wedstrijd van Malaga CF in combinatie met de stad en jij en je vrienden zullen er nog lang over napraten!

Voetbalreizen & voetbaltickets Malaga CF

Malaga CF speelt al jaren in Estádio La Rosaleda, dit stadion biedt plaats aan ruim 30.000 toeschouwers. Het stadion is in 1936 geopend.

Voetbalreizen.com biedt jou voetbaltickets voor thuiswedstrijden van Malaga CF. Een voetbalwedstrijd van Malaga CF is een ware belevenis. Bij Voetbalreizen.com stellen wij jouw ultieme voetbalreis met plezier samen. Wij regelen voor jou de voetbaltickets, de vlucht en het hotel.

Malaga CF wedstrijd bezoeken

Bezoek een wedstrijd van Malaga CF en voeg je tot de familie die hun tickets bij Voetbalreizen.com gekocht hebben.

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
1904
Stadion:
Estadio La Rosaleda
Locatie:
Malaga
Clubkleuren:
Rood - Wit
Derby:
Malaga CF - UD Almería
Website:
www.malagecf.com
Topspelers:
Ramon Enriquez, Luis Munoz, Ismael Casas
Logo Malaga CF

Clubhistorie

Malaga CF is ontstaan uit een fusie tussen Deportivo Malaga en Atletico Malaga. Na jaren in lagere divisies te hebben gevoetbald kwam de fusieclub in 1999 voor het eerst uit in de Primera Division. In 2002 plaatste Malaga zich voor de UEFA Cup. In 2006 degradeerde de club terug naar de Segunda Division waaruit ze in 2008 weer promoveerde. Malaga wist twee keer kampioen te worden in de Segunda Division. Nog nooit werd er een prijs gepakt op het hoogste niveau. In 2002 won Malaga met de Nederlander Kiki Musampa de Intertoto Cup.

Ambities

Malaga CF kwam in juni 2010 in handen van sjeik Abdullah ben Nasser Al Thani uit Qatar. De sjeik kocht eigenaar Lorenzo Sanz uit en had grote plannen. Zo stak Abdullah een deel van zijn vermogen in de club en zorgde er daarmee voor dat er in de winterstop van 2010/2011 extra geld beschikbaar kwam voor transfers. Onder andere Baptista, Demichelis en Asenjo werden binnen gehaald. Later in de zomer trok de sjeik opnieuw de portemonnee en trok de Nederlanders Van Nistelrooij en Mathijssen aan. In dat jaar werd een historische vierde plek behaald met Champions League deelname tot gevolg. Toen Al Thani om onverklaarbare redenen ineens de geldkraan dicht draaide verslechterde de situatie snel en werd Malaga zelfs gediskwalificeerd van deelname in Europees voetbal. De aangetrokken sterren vertrokken snel weer. Sindsdien eindigde Malaga jaarlijks in de middenmoot, onderin het rechter rijtje, waardoor Malaga weer heeft kunnen werken aan een financieel stabiele fundering. Ondanks de stabiele financiële situatie speelt de club inmiddels wel in de Segunda Division.

Stadion

Malaga speelt haar thuiswedstrijden in Estadio la Rosaleda dat een fantastische ligging heeft in het centrum van de stad. Het stadion heeft een capaciteit van 30.044 plaatsen. Het stadion werd in 1941 gebouwd en diende als speelstadion voor het WK van 1982 in Spanje.

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.averageRating ]]

  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  Totaal aantal beoordelingen
  [[ company.numberReviews ]] beoordelingen
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.author ]]
  [[ result.city ]]
  [[ result.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.club ]]

  Ervaring
  [[ result.description ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]


  • [[ rating.question ]]