Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Middlesbrough FC voetbalreizen & tickets

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2022 - 2023 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Voetbalreizen & tickets Middlesbrough FC - Riverside Stadium

Sinds seizoen 2016-2017 speelt Middlesbrough uit Noord-Engeland weer op het hoogste niveau van het Engelse voetbal. The Boro, zoals de bijnaam luidt, speelt haar thuiswedstrijden in het Riverside Stadium. Met een capaciteit van bijna 34.000 zitplaatsen is het misschien niet één van de grootste, maar zeker een sfeervol stadion. De naam van het stadion is er gekomen door de ligging aan de rivier die midden door de stad gaat. Een voetbalreis naar deze club is met de boot zeer goed te maken en ook hier zijn bekende namen te vinden. Namen zoals Viktor Fischer, Victor Valdés en Alvaro Negredo kan je zien tijdens een voetbalreis. Boek dus nu uw voetbalreis naar Middlesbrough!

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
1876
Stadion:
Riverside Stadium
Locatie:
Middlesbrough
Clubkleuren:
Rood / Wit
Derby:
Middlesbrough - Newcastle United
Website:
www.mfc.co.uk/
Topspelers:
Vischer, Negredo, De Roon
Logo Middlesbrough FC

Clubhistorie

FC Middlesbrough is afkomstig uit de gelijknamige stad in noord Engeland. Voor de tweede wereldoorlog speelde Middlesbrough altijd op het hoogste niveau in England. Daarna pendelde de club heen en weer tussen het hoogste en het tweede niveau van Engeland. Tot aan 2004 won de club geen enkele prijs. In 2004 won Boro, zoals de bijnaam luidt, de League Cup. In 2005 speelde Middlesbrough de finale van de Uefa cup/ Europa League maar verloor toen met duidelijke cijfers (0-4) van Sevilla.

Ambities

Vorig seizoen werd Middlesbrough tweede in de Championship en dat betekende dat de club weer promoveerde naar de Premier League na 7 jaar afwezigheid. Dat de ambities hoog zijn wordt duidelijk uit het rijtje aankopen deze zomer: Keeper Valdes, Barragan, Fischer, Maarten de Roon en Alvaro Negredo. Middlesbrough investeerde niet alleen dit jaar veel geld. In de voorgaande jaren werd veel in de academy geinvesteerd. De Middlesbrough Academy heeft mede daardoor een categorie 1 status in Engeland gekregen. Dit betekent dat de academie tot de beste academies van Engeland behoort. Middlesbrough investeert dus ook in de toekomst.

Stadion

Middlesbrough speelt haar thuiswedstrijden in het Riverside Stadium. Het stadion biedt plaats aan 34.742 toeschouwers. Het record aantal toeschouwers werd op 28 december 2004 bereikt toen de club tegen Norwich City speelde. Toen waren er 34.836 toeschouwers aanwezig. De naam van het stadion verwijst naar de rivier Tees naast het stadion. In het Riverside stadion werden in het verleden ook internationale wedstrijden van het nationaal Engels voetbalelftal gespeeld.

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.averageRating ]]

  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  Totaal aantal beoordelingen
  [[ company.numberReviews ]] beoordelingen
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.author ]]
  [[ result.city ]]
  [[ result.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.club ]]

  Ervaring
  [[ result.description ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]


  • [[ rating.question ]]