Newcastle United FC voetbalreizen & tickets

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn geen wedstrijden bekend, wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden? Laat dan hier uw gegevens achter.

Voetbalreizen & tickets Newcastle United FC - St. James Park

Newcastle United is altijd al een club geweest met een Nederlands tintje. In de afgelopen jaren stonden hier namen als Tim Krul, Georginio Wijnaldum en Daryl Janmaat op de groene mat. Momenteel speelt Vurnon Anita nog in de zwart-witte kleuren van "The Magpies". De club is goed toegankelijk door de gunstige locatie van de stad. De haven van Newcastle heeft een direct bootverbinding met Nederland en hierdoor is een voetbalreis per boot altijd een leuke optie! Het stadion St. James' Park biedt hun supporters een geweldige sfeer en het spel kan van zeer dichtbij worden beleefd. Een voetbalreis naar Newcastle staat niet alleen garant voor voetbal, maar de stad zelf staat bekend om zijn goede stapmogelijkheden. Dus boek nu je voetbalreis bij Voetbalreizen.com en combineer deze twee dingen!

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
1881
Stadion:
St. James' Park
Capaciteit:
52.405
Locatie:
Newcastle upon Tyne
Clubkleuren:
Zwart / wit
Derby:
Newcastle United FC - Sunderland FC
Website:
www.nufc.co.uk/
Topspelers:
Georgino Wijnaldum, Siem de Jong, Daryl Jan Maat
Logo Newcastle United FC

Clubhistorie

Newcastle United staat ook wel bekent als de Magpies en heeft een rijke historie met bekende spelers en managers. Newcastle United is vooral in de vroege historie succesvol geweest en heeft in de eerste jaren van de Football League First Division (huidige Premier League) drie keer de landstitel gepakt (1904-1905, 1906-1907, 1908-1909). De laatste landstitel is echter alweer lang geleden 1926-1927. Daarnaast wist Newcastle United zes keer de FA cup te pakken, waarbij vooral de jaren 50 gekenmerkt worden als succesvol. In die periode werd in vijf jaar tijd 3 keer de FA cup gewonnen (1951, 1952, 1955). Daarna zakte Newcastle United weg in wisselvalligheid en duurde het tot de terugkeer van Kevin Keegan als manager tot de club weer meetelde in de Premier League. Keegan liet Newcastle United aantrekkelijk voetbal spelen met onder andere Andy Cole. In 1996 trok Newcastle United Alan Shearer aan van Blackburn Rovers voor een wereldwijd record bedrag van 15 miljoen pond. Shearer maakte zijn geld waar en is nu nog steeds de topscorer aller tijde van Newcastle. Bovenal is Shearer een clubicoon geworden die in en buiten Engeland faam geniet. Het wachten is op een nieuw clubicoon die in Newcastle oude tijden kan doen herleven.

Ambities


De club heeft een geweldige historie, een grote schare fans, en een geweldig stadion. Ingrediënten voor een absolute topclub. Echter, Newcastle United moet van ver komen. De historie is gekenmerkt door wisselvalligheid. Managers zijn er in Newcastle in overvloed geweest.

Toptrainer Rafael Benítez nam de club in maart 2016 over van Steve Mclaren omdat de prestaties onder hem tegenvielen. Echter wist Benítez Newcastle niet uit het slop te trekken en degradeerde naar The Championship. Ondanks aankopen uit de Nederlandse Eredivisie, die het team meer opties hebben gegeven in de breedte. Daarnaast heeft Newcastle United een overvloed aan Franse spelers, zoals Moussa Sissoko, Yoan Gouffran, Florian Thauvin en Emmanuel Rivière. Newcastle United hoopt zichzelf spoedig weer terug te knokken naar het hoogste niveau en u kunt erbij zijn!

Stadion

Het stadion van Newcastle United verdient absoluut een apart kopje in de clubinfo. Dit stadion is het thuis van Newcastle United sinds 1892 en geeft plaats voor ruim 52.000 bezoekers. Het stadion ligt vlak bij het centrum van Newcastle, zodat een bezoek aan de stad gegarandeerd een bezoek aan het stadion moet opleveren. Het stadion heeft verschillende verbouwingen ondergaan, waarvan de meest recente dateert van 2000. Indrukwekkend is vooral het dak over de 2 grote tribunes (korte en lange zijde).

Dit dak is volledig doorzichtig, wat een geweldige sfeer geeft, en heeft geen palen om het dak te ondersteunen. Het feit dat het dak geen palen heeft, geeft iedere supporter op de tribunes een geweldig uitzicht op het veld. Wilt u het stadion ook van binnen bekijken en wilt u daarbij Newcastle United zien voetballen? Twijfel niet en boek nu!

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com
  [[ company.total_score ]] 10

  Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.total_score ]]
  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  [[ company.total_reviews ]] beoordelingen
  [[ company.total_views ]] keer bekeken
 • [[ result.extraquestions.multiple_choice.answer ]]
  [[ result.total_score ]] 10
  [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.extraquestions.multiple_choice.answer ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]