Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Wolverhampton Wanderers Voetbalreizen & Tickets

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2022 - 2023 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Boek jouw voetbalreis Wolverhampton Wanderers FC - Molineux Stadium

 • Opgericht: 1877
 • Capaciteit stadion: 31.700
 • Bijnaam: Wolves
 • Bekende (oud) spelers: John de Wolf, Leander Dendoncker & Robbie Keane
 • Grootste rivaal: West Bromwich Albion

Voor de echte liefhebber is een bezoek aan Wolverhampton Wanderers het einde van de wereld. Zodra de spelers het veld betreden klinkt het Hi Ho Wolverhampton, op het deuntje van Hi Ho Silver Lining, luidkeels door het stadion. Met name tijdens derbydays tegen aartsrivaal West Bromwich Albion wil het nog wel eens spoken in Molineux. Ook een de Wolves live aan het werk zien? Bekijk alle mogelijke reizen op Voetbalreizen.com.

Voetbalreizen naar voetbalstad Birmingham

Wolverhampton is een industriële stad in de buurt van Birmingham. Dat zorgt voor een aantal prachtige affiches. Zo zijn de duels tegen Aston Villa, Birmingham City en Walsall allemaal stadsderby's. Daarnaast heb je ook nog de derby der derby's voor Wolves-fans: Wolverhampton Wanderers-West Bromwich Albion; ofwel de Black Country Derby. Zeker na de promotie van West Brom van afgelopen seizoen zal dit affiche voor een heerlijke derbysfeer zorgen.

Leuk al die informatie over die derby's, maar is er ook nog wat te beleven in Birmingham? Zeker! Birmingham is een leuke stad om een drankje te doen in een van de vele pubs. Ook zijn er genoeg restaurantjes en winkeltjes te vinden in het gezellige stadscentrum. Ook eens een wedstrijd bezoeken in of nabij Birmingham? Bekijk ons aanbod op de website.

Voetbalreizen & voetbaltickets Wolverhampton Wanderers

Het Molineux Stadium is al sinds 1889 een begrip in Wolverhampton. Inmiddels is het stadion al meerdere keren onderworpen aan verbouwingen, maar is het nog altijd de onbetwiste thuishaven van de Wolves. In begin jaren vijftig was dit tevens het eerste stadion waar kunstlicht werd geïnstalleerd. Hierdoor werd het mogelijk om voor het eerst ook 's avonds wedstrijden af te werken. Inmiddels biedt het imposante stadion plek voor 31.700 uitzinnige fans.

Voetbalreizen.com biedt jou voordelige voetbaltickets voor thuiswedstrijden van Wolverhampton Wanderers. Een wedstrijd van de Wolves is een ware belevenis. Bij Voetbalreizen.com stellen wij jouw ultieme voetbalreis met plezier samen. Wij regelen voor jou de voetbaltickets, de vlucht en het hotel.

Wolverhampton Wanderers wedstrijd bezoeken

Bezoek een wedstrijd van Wolverhampton Wanderers en voeg je bij de voetbalfans die hun voetbaltickets hebben geboekt bij Voetbalreizen.com. Birmingham is als tweede stad van Engeland een stad waar je eens in leven geweest moet zijn. Ideaal om deze trip te combineren met een bezoek aan Wolverhampton Wanderers.

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
1877
Stadion:
Molineux Stadium
Capaciteit:
31700
Locatie:
Wolverhampton
Clubkleuren:
Oranje
Derby:
Wolverhampton Wanderers - West Bromwich Albion
Website:
www.wolves.co.uk/
Topspelers:
Adam Traoré, Rúben Neves, Raúl Jimenez
Logo Wolverhampton Wanderers FC

Clubhistorie

Wolverhampton Wanderers werd opgericht in 1877. Ongeveer 3/4 eeuw later stond de club voor een primeur, ze waren namelijk de eerste club die kunstlicht installeerde. Er konden voor het eerst in de voetbalgeschiedenis voetbalwedstrijden in de avond gespeeld worden. Sporadisch wist de ploeg uit Wolverhampton te imponeren. In 1980 speelde het voor het laatst Europees voetbal. Tot dit seizoen, nu is het weer raak. Eindelijk, na bijna veertig jaar afwezigheid mogen de Wolves zich weer laten zien op continentaal vlak. In de Engelse Premier League wist het driemaal de titel binnen te halen. Dat was allemaal in de jaren vijftig.

Ambities

Met de huidige selectie kan Wolverhampton Wanderers hoge ogen gooien in de Premier League. Een ploeg met de nodige ervaring aangevuld met enorme talenten. Daarnaast beschikt het over een soort Portugese enclave. Met zeven spelers en een trainer uit Portugal zijn ze zeker niet in de minderheid. De club timmerde de afgelopen jaren al aan zijn succesroute en zal dat ongetwijfeld in de toekomst door willen zetten.

Stadion

Het Molineux Stadium is al sinds 1889 een begrip in Wolverhampton. Inmiddels is het stadion al meerdere keren onderworpen aan verbouwingen, maar is het nog altijd de onbetwiste thuishaven van de Wolves. In begin jaren vijftig was dit tevens het eerste stadion waar kunstlicht werd geïnstalleerd. Hierdoor werd het mogelijk om voor het eerst ook 's avonds wedstrijden af te werken. Inmiddels biedt het imposante stadion plek voor 31.700 uitzinnige fans.

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.averageRating ]]

  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  Totaal aantal beoordelingen
  [[ company.numberReviews ]] beoordelingen
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.author ]]
  [[ result.city ]]
  [[ result.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.club ]]

  Ervaring
  [[ result.description ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]


  • [[ rating.question ]]