Boeken & Betalen

Kan ik gebruik maken van de herroepsingsrecht?

Je hebt bij de levering van onze diensten niet de mogelijkheid om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden.

Kan ik ook telefonisch boeken?
Ja, dit is mogelijk. Een medewerker van Voetbalreizen.com helpt je graag telefonisch verder. Je kunt dan eventueel samen online de boeking maken of komen tot een gerichte offerte.

Is het ook mogelijk om losse tickets bij jullie te bestellen?
Ja, echter alleen voor de competities van Spanje en Duitsland. De mogelijkheden verschillen per club. Je kunt de mogelijkheden controleren in ons boekingssysteem. Tevens kun je bij ons reizen boeken op basis van eigen vervoer. Voor de overige competities zijn er geen losse tickets beschikbaar.

Hoelang van te voren dien ik een reis te boeken?
Hierop is geen eenduidig antwoord te geven. In de meeste gevallen geldt; hoe eerder je boekt hoe lager de reissom zal zijn. Dit heeft voornamelijk te maken met de fluctuerende vluchttarieven. De luchtvaartmaatschappijen verhogen doorgaans de tarieven naarmate de vertrekdatum nadert. Het kan uiteraard altijd voorkomen dat een luchtvaartmaatschappij actietarieven hanteert of dat door een andere reden de reissom lager wordt. Ook kunnen arrangementen niet langer beschikbaar zijn.

Kan ik een reis boeken zonder overnachting?
Nee, helaas laten de vluchtschema's het niet toe om een arrangement te boeken zonder overnachting. In Engeland worden de wedstrijden doorgaans in de middag gespeeld. De avondvluchten sluiten niet aan op de eindtijd van deze wedstrijden. In Spanje en Italië zijn zelfs twee overnachtingen nodig omdat pas kort voor vertrek duidelijk wordt of de wedstrijd op zaterdag of op zondag wordt gespeeld.

Is betalen op uw website beveiligd?
Ja, online betalen bij Voetbalreizen.com is eenvoudig en veilig. Het betaaltraject op onze website is beveiligd met SSL (Secure Socket Layer) en vindt plaats op een secure server. Deze beveiligde verbinding is te herkennen aan het slotje in de adresbalk van het adresbalk van de browser. Jouw betaal- en bankgegevens worden niet opgeslagen.
Wanneer je kiest voor betaling via iDEAL wordt je via een beveiligde verbinding naar de beveiligde internet betaalomgeving geleid van onze financiële dienstverlener MultiSafePay die jouw betaling vervolgens namens Voetbalreizen.com afhandelt.

Hoe kan ik betalen?
De betalingen online dien je per internetbankieren in het boekingsproces te voldoen. Eventuele vervolgbetalingen op de boeking dien je tijdig over te schrijven op het gecommuniceerde rekeningnummer (let op!!! Deze wijkt af ten opzichte van de betaling is die online heeft plaatsgevonden).

Indien je boekt vanuit België kunt je boeking alleen betalen middels een overboeking, credicard of mr. Cash. Hierbij is het belang dat je de betaling direct doorvoert om de boeking te bevestigen.

Daarnaast is betaling per creditcard (Visa/Mastercard) een mogelijkheid. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht ter hoogte van 3,5% van het bedrag dat betaald dient te worden.

Wanneer moet ik betalen?
Indien de wedstrijd langer dan 6 weken voor de speeldatum wordt geboekt, dient je 50 % van het totaalbedrag direct aan te betalen en 50 % op zijn laatst 6 weken voorafgaande de wedstrijd. Indien de boeking plaats vindt binnen 6 weken voorafgaande de speeldatum dient direct 100 % van de reissom te worden voldaan.

‹ terug naar het overzicht

Klantbeoordelingen

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.extraquestions.multiple_choice.answer ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]


  [[ result.customer.name ]] / [[ result.customer.place ]] / [[ result.customer.date | formatdate ]] / Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]