FAQ Boeken & Betalen

Boeken & Betalen

Je hebt bij de levering van onze diensten niet de mogelijkheid om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden.

Ja, dit is mogelijk. Een medewerker van Voetbalreizen.com helpt je graag telefonisch verder. Je kunt dan eventueel samen online de boeking maken of komen tot een gerichte offerte.

Ja, echter alleen voor de competities van Spanje en Duitsland. De mogelijkheden verschillen per club. Je kunt de mogelijkheden controleren in ons boekingssysteem. Tevens kun je bij ons reizen boeken op basis van eigen vervoer. Voor de overige competities zijn er geen losse tickets beschikbaar.

Hierop is geen eenduidig antwoord te geven. In de meeste gevallen geldt; hoe eerder je boekt hoe lager de reissom zal zijn. Dit heeft voornamelijk te maken met de fluctuerende vluchttarieven. De luchtvaartmaatschappijen verhogen doorgaans de tarieven naarmate de vertrekdatum nadert. Het kan uiteraard altijd voorkomen dat een luchtvaartmaatschappij actietarieven hanteert of dat door een andere reden de reissom lager wordt. Ook kunnen arrangementen niet langer beschikbaar zijn.

Nee, helaas laten de vluchtschema's het niet toe om een arrangement te boeken zonder overnachting. In Engeland worden de wedstrijden doorgaans in de middag gespeeld. De avondvluchten sluiten niet aan op de eindtijd van deze wedstrijden. In Spanje en Italië zijn zelfs twee overnachtingen nodig omdat pas kort voor vertrek duidelijk wordt of de wedstrijd op zaterdag of op zondag wordt gespeeld.

Ja, online betalen bij Voetbalreizen.com is eenvoudig en veilig. Het betaaltraject op onze website is beveiligd met SSL (Secure Socket Layer) en vindt plaats op een secure server. Deze beveiligde verbinding is te herkennen aan het slotje in de adresbalk van het adresbalk van de browser. Jouw betaal- en bankgegevens worden niet opgeslagen.
Wanneer je kiest voor betaling via iDEAL wordt je via een beveiligde verbinding naar de beveiligde internet betaalomgeving geleid van onze financiële dienstverlener MultiSafePay die jouw betaling vervolgens namens Voetbalreizen.com afhandelt.


Om tot een boeking te komen, dien je ons boekingsproces te doorlopen tot en met de betaling. Dit proces bestaat uit de volgende 3 stappen:

 1. In de eerste stap van het boekingsproces stel je je reis samen. Afhankelijk van de bestemming of het type arrangement kies je in deze stap:
  1. Het aantal personen in het reisgezelschap
  2. Het type ticket voor de voetbalwedstrijd + eventuele extra's (bijvoorbeeld een stadion rondleiding of een fietstour)
  3. De vluchten om van en naar de speelstad te vliegen (deze stap is afhankelijk of je voor een pakket met of zonder vlucht kiest)
  4. De keuze van het hotel waar je wenst te overnachten
 2. Wanneer je je reis hebt samengesteld, vragen we je in stap 2 om gegevens van de hoofd boeker, de reizigers en de thuisblijver in te vullen.
 3. In stap 3 krijg je een overzicht gepresenteerd van de keuzes die je hebt gemaakt en de gegevens die je hebt ingevuld. Vervolgens ga je over tot betaling door akkoord te geven op de voorwaarden en op de knop betalen te drukken. Je wordt naar de betaalpagina van het betalingsplatform van Multisafepay geleidt. Zij zijn onze partner in online betalingen. Na betaling word je teruggestuurd naar de bedankpagina op www.voetbalreizen.com en is de boeking dus geplaatst.

De betalingen online dien je per internetbankieren in het boekingsproces te voldoen. Eventuele vervolgbetalingen op de boeking dien je tijdig over te schrijven op het gecommuniceerde rekeningnummer (let op!!! Deze wijkt af ten opzichte van de betaling is die online heeft plaatsgevonden).

Indien je boekt vanuit België kun je boeking alleen betalen middels een overboeking, creditcard of mr. Cash. Hierbij is het belang dat je de betaling direct doorvoert om de boeking te bevestigen.

Betalen via de creditcard (Visa/Mastercard) is een mogelijkheid. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Een totaal overzicht van de betaalmethoden is als volgt: IDeal, MasterCard, Visa, Maestro, Amex, Sofort Banking, Paypal en Belfius.

Indien de wedstrijd langer dan 6 weken voor de speeldatum wordt geboekt, dient je 50 % van het totaalbedrag direct aan te betalen en 50 % op zijn laatst 6 weken voorafgaande de wedstrijd. Indien de boeking plaats vindt binnen 6 weken voorafgaande de speeldatum dient direct 100 % van de reissom te worden voldaan.