Prijs & Beschikbaarheid

Zijn er naast de arrangementsprijs nog bijkomende kosten?

Alle arrangementen worden aangeboden op basis van de "reisbureau regeling". Je kunt derhalve geen BTW terugvorderen. In sommige steden dien je als eindgebruiker toeristenbelasting te betalen. Dit is afhankelijk van het aantal nachten en de classificatie van het hotel. Je dient rekening te houden met een bedrag tussen de € 1,50 a € 3,- per nacht per persoon.

Zijn de prijzen op de website per persoon?
De prijzen op de website zijn per persoon maar gebaseerd op een boeking van minimaal twee personen onder bezetting van een tweepersoonskamer. Voor eenpersoonsreizen geldt zodoende een toeslag.

Is de reis wel beschikbaar?
Alle reizen die te boeken zijn op onze website zijn op het moment van boeken beschikbaar. De beschikbaarheid wordt door ons actief bijgehouden. Uiteraard kan het onverhoopt voorkomen dat een reis uiteindelijk toch uitverkocht blijkt te zijn. In dat geval zal Voetbalreizen.com een alternatief aanbieden of de betaling direct retourneren.

‹ terug naar het overzicht

Klantbeoordelingen

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.extraquestions.multiple_choice.answer ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]


  [[ result.customer.name ]] / [[ result.customer.place ]] / [[ result.customer.date | formatdate ]] / Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]