FAQ Vlucht & Hotel

Vlucht & Hotel

De transfers ter plaatse zijn niet inbegrepen in de reis. De reis is op eigen gelegenheid. Wel ontvang je een gedetailleerde en persoonlijk reisbescheiden (digitaal). Hierin worden de diverse routes ter plaatse per openbaar vervoer beschreven. Uiteraard kun je ook altijd gebruik maken van de taxi.

Dat bepaal jezelf. Ons website is zo ingericht dat jezelf in het boekingsproces een overzicht krijgt van de mogelijke luchthaven van vertrek. Het systeem houdt hierbij rekening met de aanvangstijd van de wedstrijd. De vlucht waarbij de prijs inclusief is wordt door ons als inclusief getoond. Hierbij gaan uit van dezelfde luchthaven van vertrek en landen (Voorbeeld; je vertrekt vanaf Amsterdam, je landt ook op Amsterdam met de terugvlucht).

Als service checkt Voetbalreizen.com je standaard in voor de vlucht. In de week voorafgaande het vertrek sturen wij de instapkaarten digitaal aan je op.

In stap 1 van het boekingsproces is het mogelijk om de kamerverdeling te specificeren. Je bent ervan verzekerd dat het reisgezelschap op de aangegeven manier de hotelkamers krijgt toegewezen. Je vindt deze informatie terug in de reisbevestiging.

Je kunt direct bij aankomst inchecken en in ieder geval je bagage achterlaten in de kluis van het hotel. Het kan voorkomen dat je niet direct op de kamer kan. De meeste hotels hanteren daarvoor een tijdsgrens van 14.00 uur waarna je toegang hebt tot de kamer op de dag van aankomst. Dit komt omdat de hotels tijd nodig hebben voor het schoonmaken van de kamers van de vorige gebruikers. Indien de hotelkamer de nacht van tevoren niet is gebruikt, kun je waarschijnlijk direct gebruik maken van de kamer.

Dit is mogelijk. Echter worden er door de vluchtmaatschappijen kosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn minimaal € 50,- per persoon per enkele vlucht plus eventueel verschil in tarief. Hierin hanteert Voetbalreizen.com de prijsstellingen en voorwaarden van de verschillende vliegmaatschappijen.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de vluchttijden binnen het arrangement afgestemd zijn op de actuele aanvangstijd van de wedstrijd. Je hebt ruim de tijd om van het vliegveld naar het stadion/hotel af te reizen.