FAQ Voetbal Garantregeling

Voetbal garantregeling

Het komt regelmatig voor dat buitenlandse wedstrijden verplaatst worden. Dit kan betekenen dat de wedstrijd een eerdere of latere aanvangstijd heeft op de gecommuniceerde wedstrijddag, maar ook een verplaatsing naar een andere dag behoort tot de mogelijkheid (voorbeeld van zaterdag naar zondag). Vaak hangt dit samen met een live tv-uitzending en/of verplichtingen van de betrokken club(s) in nationale- of Europese bekertoernooien. Met name in de Engelse Premier League komt dit met regelmaat voor.

Bij een verplaatsing bestaat de mogelijkheid dat de wedstrijd niet meer binnen het reisschema valt dat door is geboekt. Voetbalreizen.com biedt je in dat geval één van de volgende opties aan:

  • Je reis wordt aangepast. De wijziging van de heen- of terugvlucht komt voor rekening van Voetbalreizen.com. Een eventuele extra overnachting (oftewel verlenging van uw verblijf) zal voor € 69,- per persoon incl. ontbijt in rekening worden gebracht (Voetbalreizen.com past in dit geval enkel de terugvlucht aan).
  • Wij bieden je kosteloos een andere wedstrijd in dezelfde prijsklasse (en omgeving van de oorspronkelijke speelstad) aan die wel past binnen uw reisschema (uiteraard in overeenstemming).
  • Wij bieden je de mogelijkheid om een vervangende wedstrijd uit te zoeken. In dat geval wordt 50% van de kosten voor het omboeken van het arrangement in rekening gebracht.