Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Voetbalreizen & Tickets Gamper Cup Barcelona

Aanbod
  • Aanbod
  • Sfeerimpressie
  • Competitie info
Club
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2022 - 2023 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Informatie voetbalreis Gamper - FC Barcelona vs Arsnenal - Camp Nou

Een voetbalreis naar FC Barcelona is een must voor de echte voetballiefhebber. In een uitverkocht Camp Nou met bijna 100.000 toeschouwers, kan je spelers als Luis Suárez en Messi live aan het werk zien. Traditioneel opent FC Barcelona tegen een internatiionale tegenstander het seizoen met een openingswedstrijd. Dit event heet de "Gamper Cup".

Voetbalstad FC Barcelona

Barcelona staat bekend als voetbalstad, met 2 clubs actief op het hoogste niveau: FC Barcelona en RCD Espanyol. De rivaliteit tussen de twee ploegen uit de stad is niet enorm, maar 'de beste van de stad' worden betekent echt wel wat voor Barça en Espanyol! Een bezoek aan een wedstrijd van FC Barcelona biedt tevens een mooie mogelijkheid voor een stadiontour bij RCD Espanyol, of andersom.

Barcelona is echter meer dan de voetbalstad van de Blaugranas, zo is de stad zelf ook een prachtige verzameling van gezellige terrasjes, idyllische straatjes en mooie bezienswaardigheden. Het aangename klimaat en de heerlijke Spaanse keuken maken Barcelona tot een topbestemming voor jouw voetbalreis!

Tickets FC Barcelona

FC Barcelona speelt sinds 1957 in het enorme Camp Nou, Catalaans voor 'nieuw veld'. Het stadion biedt plaats aan 99000 toeschouwers, die zich verspreiden over 3 verschillende ringen. Voetbalreizen.com biedt jou voordelige voetbaltickets voor thuiswedstrijden van FC Barcelona. Een voetbalreis naar Barcelona, gecombineerd met een wedstrijd van FC Barcelona is een ware belevenis die elke voetballiefhebber ooit eens mee heeft moeten maken. Bekijk sterren als Lionel Messi, Luis Suarez en Frenkie de Jong in hun eigen stadion!

FC Barcelona wedstrijd bezoeken

Bezoek een wedstrijd van FC Barcelona en voeg je bij de voetbalfans die hun voetbaltickets hebben geboekt bij Voetbalreizen.com!

Barcelona is één van de grootste toeristische trekpleisters van Europa. Het bruisende stadscentrum, het fijne klimaat en het heerlijke eten bieden alle ingrediënten voor een geslaagde voetbalreis!

Sfeerimpressie

Er is nog geen informatie aanwezig.