Programma topcompetities 2023/2024 bekend

Hospitality en Business reizen

Voetbalreizen.com combineert uw passie voor voetbal met het ervaren van topvoetbal in het buitenland. Met onze op maat gemaakte business- en hospitality-pakketten nemen we u mee naar de meest opwindende voetbalbestemmingen van Europa. Laat ons uw reiservaring naar een hoger niveau tillen, waarbij we zorgen voor comfort, exclusiviteit en een onvergetelijke voetbalervaring.


Van mooie zitplekken tot exclusieve stadionlounges

Onze business- en hospitality-pakketten bieden u de perfecte gelegenheid om zaken te doen terwijl u geniet van de spanning van topvoetbal. We werken samen met hoog aangeschreven clubs en hebben toegang tot de beste zitplaatsen, exclusieve lounges en premium faciliteiten. Netwerken en relaties opbouwen met gelijkgestemde professionals wordt moeiteloos gecombineerd met het genot van voetbal op het hoogste niveau.


Ervaring sinds 2004

Ons toegewijde team van reisexperts zorgt ervoor dat elk aspect van uw reis tot in de puntjes is verzorgd. Van het regelen van uw vluchten en accommodatie tot het organiseren speciale uitstapjes. We staan garant voor een vlekkeloze reiservaring. Onze nauwe samenwerking met hotels zorgen ervoor dat de accommodatie precies naar uw wens is. Daarnaast is Voetbalreizen.com al sinds 2004 thuis in het organiseren van voetbalreizen door heel Europa. Voor expertise bent u aan het goede adres. 

Onze expertise:

  • Aangesloten bij SGRZ (speciale dekking voor zakelijke reizen);
  • Perfecte balans tussen het zakelijke aspect en het genieten van voetbal;
  • Het ervaren van unieke sfeer en de passie van de lokale fans;
  • Het volledig ontzorgen van uw reis (hotels, vluchten, stadstours, lunches, diners en stadionbezoeken);
  • Reizen georganiseerd door een team van liefhebbers en ervaringsdeskundigen;
  • Persoonlijke contact voorafgaand en tijdens reizen;

Neem contact met ons op zodat wij samen met u kunnen kijken naar de perfecte invulling van uw voetbalreis. Wij zorgen voor een op maat gemaakte ervaring die uw passie voor voetbal combineert met de gastvrijheid die u verdient.