De partners van Voetbalreizen.com

AM – Impact
Sinds de start van de organisatie Voetbalreizen.com is er een nauwe samenwerking met AM- Impact te Doetinchem. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van internetdiensten. De website www.voetbalreizen.com is dan ook door hen met de grootste zorg en professionaliteit gerealiseerd.

Europeesche Verzekeringen
De Europeesche is de specialist in reis- en recreatieverzekeringen en heeft veel ervaring in het bieden van maatwerk aan particulieren of bedrijven. Maakt u graag verre reizen of maakt u liever een voetbalreis? Zij helpen u, wanneer noodzakelijk of gewenst, met raad en daad verder.
Voetbalreizen.com biedt dan ook in samenwerking met de Europeesche aflopende reis- en annuleringsverzekeringen aan. Op deze wijze kunt u gerust op reis. Alles georganiseerd onder één dak. Uniek hierin is de aflopende annuleringsverzekering die Voetbalreizen.com u aanbiedt. Eventuele kosten door annulering of verschuiving van de wedstrijd worden automatisch door deze verzekering aan u vergoed.

Thuiswinkel.org
Het Thuiswinkel Waarborg is hét door de Consumentenbond ondersteunde keurmerk voor consumenten die producten en/of diensten kopen vanaf afstand. De Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, kortweg Thuiswinkel.org, is de branchevereniging van bedrijven die het Thuiswinkel Waarborg voeren en die het keurmerk bewaakt.
De leden van de branchevereniging werken volgens de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg. Deze gedragsregels verwijzen naar Europese en Nederlandse wet-, regelgeving en richtlijnen, bindende algemene voorwaarden en adequate geschillenbeslechting. Daarnaast zorgt Thuiswinkel Waarborg voor een onafhankelijke bemiddeling bij klachten.

Partnersites Voetbalreizen.com
http://www.chelseavoetbalreizen.com/
http://www.manchesterunitedvoetbalreizen.nl/
http://www.tottenhamhotspurvoetbalreizen.com/
http://www.barcelonavoetbalreizen.com/
http://www.saloutrainingskampen.nl/
http://www.benidormtrainingskampen.nl/
http://www.sportreizen.com/