Programma Bayer 04 Leverkusen 2020/21

Bayer 04 Leverkusen is al een aantal jaren bezig aan een interessante opmars in de Bundesliga. Waar voorheen andere clubs niet direct in de stress schoten als ze Bayer 04 op het programma van de Bundesliga zagen verschijnen, is er nu vaak toch wel lichte angst. Heel gek is dat natuurlijk ook niet. Een fantastisch elftal met sterren als Leon Bailey, Kai Havertz en Kevin Volland kan iedere andere club het vuur aan de schenen leggen. Zeker met de steun van een kolkende BayArena. Bekijk op deze pagina het programma van Bayer Leverkusen en lees over onze wedstrijdtips! Op zoek naar het programma van de Bundesliga? Of toch de DFB Pokal of de Europa League? Klik dan op de linkjes hieronder.

Klik op deze link voor het gehele aanbod van voetbalreizen naar Bayer 04 Leverkusen.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen - FC Köln
Niet alleen Borussia Mönchengladbach - FC Köln is een fantastische Rheinlandderby om te bezoeken. Ook Bayer Leverkusen tegen de rood-witten uit Keulen is een wedstrijd om van te smullen. De BayArena, gelegen op slechts twintig minuten van het RheinEnergieStadion van FC Köln, trilt op zijn grondvesten als de aartsrivaal uit Keulen op bezoek komt. Voor supporters van Leverkusen is het duel tegen 1. FC Köln dan ook de wedstrijd van het jaar. Bekijk direct het programma van Bayer Leverkusen en boek een voetbalreis naar Bayer 04 via Voetbalreizen.com.

Boek nu je voetbalreis naar:
Bayer 04 Leverkusen - 1. FC Köln >>>
1. FC Köln - Bayer 04 Leverkusen >>>

Bayer Leverkusen - Bayern München
Natuurlijk is iedereen bij elke Bundesliga-club tot op het bot toe gemotiveerd wanneer Bayern München op bezoek komt, ook bij Bayer 04 Leverkusen zal dat niet anders zijn. Aanschouw live vanaf de tribune hoe de spelers van Leverkusen er alles aan zullen doen om te stunten tegen der Rekordmeister. Voetbalreizen.com verzorgt je hele reis. Boek nu en ben verzekerd van wedstrijdtickets van Bayer Leverkusen en een hotelovernachting vlakbij de BayArena. Komt de wedstrijd tegen Bayern München niet op het juiste moment maar wil je toch graag eens een wedstrijd in de Bundesliga bezoeken? Bekijk dan bijvoorbeeld het gehele programma van Bayer Leverkusen voor de meest geschikte wedstrijd.

Boek nu je voetbalreis naar:
Bayer 04 Leverkusen - Bayern München >>>
Bayern München - Bayer 04 Leverkusen >>>