Programma Borussia Dortmund 2020/21

The Kop van Liverpool en Curva Sud van AC Milan zijn wereldberoemde tribunes maar toch kan er maar een de beste zijn: namelijk der Gelbe Wand. Een bezoek aan Borussia Dortmund is een bezoek aan goed voetbal en een geweldige sfeer. Het Signal Iduna Park is tweewekelijks tot de nok toe gevuld door uitzinnige BVB-fans. Vooral de Gelbe Wand, waar zo'n 25.000 supporters kunnen plaatsnemen, zorgt voor een uitermate goede sfeer tijdens elke thuiswedstrijd van Dortmund. Voor een bezoek aan een sfeervolle wedstrijd hoef je dus niet het gehele Bundesliga-programma af te gaan. Toch doen wij jullie twee ultieme wedstrijdtips uit het speelschema van Borussia Dortmund.

Op zoek naar een specifieke competitie? Klik op de linkjes hieronder!

Klik op deze link voor het gehele aanbod van voetbalreizen naar Borussia Dortmund.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Borussia Dortmund

Borussia Dortmund - Bayern München
De Dortmund-supporters hebben niet twee, maar vier wedstrijden van het jaar. Twee van die duels zijn tegen Bayern München. Der Klassiker wordt gespeeld tussen de twee meest succesvolle clubs van de Bundesliga. Met 8 titels en 8 keer de tweede plek volgen Die Borussen op een gepaste afstand van Bayern München. Zij werden namelijk 30 keer kampioen en eindigde ook nog eens 10 keer als nummer twee. Toch is het verschil op het veld niet zo groot als op de eeuwige ranglijst. Dortmund legt Bayern geregeld het vuur aan de schenen en daardoor is der Klassiker een van de interessantste duels op het programma van de Bundesliga.

Boek nu je voetbalreis naar:
Borussia Dortmund - Bayern München >>>
Bayern München - Borussia Dortmund >>>

Borussia Dortmund - FC Schalke 04
De Kohlenpott-derby is bij uitstek een van de meest geliefde wedstrijden onder voetbalreizigers. Heel gek is dat ook niet. Het gaat om dé Derby van Noordrijn-Westfalen. Een Kohlenpott-derby op je wishlist is dan ook niet overbodig. Ook Voetbalreizen.com heeft een prachtig aanbod omtrent deze wedstrijd. Boek nu je wedstrijdtickets in combinatie met een hotelovernachting in Dortmund en ben verzekerd van plekken naast elkaar in het stadion.

Boek nu je voetbalreis naar:
Borussia Dortmund - FC Schalke 04 >>>
FC Schalke 04 - Borussia Dortmund >>>