Programma Borussia Mönchengladbach 2020/21

Mönchengladbach speelt zijn thuiswedstrijden op slechts 30 kilometer van de Nederlandse grens en daardoor is Nederland rijkelijk vertegenwoordigd op de tribunes van het Borussia-Park. Zij kiezen er natuurlijk niet voor niks voor om voor elke thuiswedstrijd het tripje richting Duitsland te maken. Dat het nog wel eens wil spoken in het stadion van Die Fohlen blijkt wel uit de verrassende resultaten die er in het seizoen 2019/20 werden geboekt. Zo werd er met 2-1 gewonnen van Bayern München en ook AS Roma moest in de Europa League geloven aan de scoringsdrift van Mönchengladbach. Ieder jaar staan er een aantal wedstrijden op het programma waar men bij Gladbach enorm naar uitkijkt. Met name de thuiswedstrijden tegen FC Köln, Bayern München en Borussia Dortmund doen het altijd erg goed bij het publiek. Een uitverkocht Borussia-Park is dan ook altijd een zekerheid.

Niet specifiek op zoek naar het programma van Borussia Mönchengladbach, maar wil je wel het gehele speelschema van de Bundesliga, Champions League of DFB Pokal zien? Klik dan op de linkjes hieronder. Blijf voor wedstrijdtips nog even op deze pagina hangen.

Klik op deze link voor het gehele aanbod van voetbalreizen naar Borussia Mönchengladbach.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

Mooiste wedstrijden van Borussia Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach - 1. FC Köln
Duitsland kent vele aantrekkelijke derby's, toch is de Rheinland Derby tussen Mönchengladbach en FC Köln een van de meest beladen wedstrijden van het hele land. Zowel op het veld als op de tribune zal er alles aan gedaan worden om de winst te pakken. Gave pyroshows en enorme spandoeken zijn dan ook geregeld te zien tijdens deze wedstrijd. De reden van deze felle strijd bij dit duel? Dat is vrij simpel, Mönchengladbach ligt slechts 60 kilometer van Keulen vandaan. Veel inwoners van de twee steden en rondom liggende dorpen kennen altijd wel supporters van de andere club. Het recht om een half jaar op te kunnen scheppen is dus heel wat waard. De Rheinland Derby is veruit een van de mooiste derby's op het programma van Borussia Mönchengladbach.

Stel nu je voetbalreis samen naar:
Borussia Mönchengladbach - 1. FC Köln >>>
1. FC Köln - Borussia Mönchengladbach >>>

Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund
Der Borussengipfel zoals het duel tussen de twee Borussia's van de Bundesliga ook wel wordt genoemd, is een van de meest spraakmakende wedstrijden van het seizoen. Het recht om de grootste Borussia te zijn van Duitsland staat telkens weer op het spel. Inmiddels lijkt internationaal gezien Dortmund de buren uit Mönchengladbach voorbij te zijn, toch wijzen de supporters van Die Fohlen de fans van Dortmund er nog altijd graag op dat zij de eerste Borussen waren. Als je het programma van Borussia Mönchengladbach erbij pakt, is de strijd der Borussen zeker een wedstrijd waar je naar kunt uitkijken. Boek nu je voetbalreis naar Mönchengladbach en ben verzekerd van je tickets inclusief hotelovernachting in de buurt van het Borussia-Park.

Stel nu je voetbalreis samen naar:
Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund >>>
Borussia Dortmund - Borussia Mönchengladbach >>>