Programma FC Schalke 04 2020/21

Schalke 04 heeft een verleden waarin veel Nederlanders een belangrijke rol spelen. Met spelers als Youri Mulder, Wim Suurbier en Klaas-Jan Huntelaar in het königsblau hebben de fans uit Gelsenkirchen niks te klagen gehad. Ook trainer Huub Stevens is niet weg te denken bij Schalke 04. Heel verrassend is het dan ook niet dat er genoeg Nederlandse voetbalfans hun weg weten te vinden naar de Veltins Arena. Ook Voetbalreizen.com helpt liefhebbers aan een weekendje Schalke 04. Boek nu je voetbalreis naar een wedstrijd naar keuze en bemachtig je tickets en hotelovernachting. Zo nu en dan wordt er ook nog een busreis naar de toppers uit Gelsenkirchen aangeboden. Toch op zoek naar het complete programma van de Bundesliga of de DFB Pokal? Bekijk de linkjes hieronder eens. Voor wedstrijdtips uit het programma van Schalke 04 is het verstandig om nog even op deze pagina verder te lezen.

Klik op deze link voor het gehele aanbod van voetbalreizen naar Schalke 04.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van FC Schalke 04

Schalke 04 - Borussia Dortmund
De Revierderby of De Kohlenpott Derby is dé derby van Duitsland. Tweemaal per jaar staat deze prachtwedstrijd op het programma van Schalke 04. In de ogen van de fans kan dit duel niet vaak genoeg gespeeld worden. Wellicht zullen de spelers daar anders over denken. Zij zullen alles moeten geven om het publiek tevreden te stellen. Fanatisme op het veld én op de tribunes, dat is wat je kunt verwachten tijdens de Revierderby. Waar er gemiddeld ongeveer 61.000 toeschouwers komen kijken bij Schalke 04, is tijdens de derby tegen Borussia Dortmund het stadion met een capaciteit van 62.271 plekken altijd volledig uitverkocht. Boek nu je voetbalreis naar dé derby van Duitsland en ben verzekerd van wedstrijdtickets in combinatie met een hotelovernachting óf busreis.

Boek nu je eigen voetbalreis naar:
FC Schalke 04 - Borussia Dortmund >>>
Borussia Dortmund - FC Schalke 04 >>>

Schalke 04 - Bayern München
Dat het thuisduel tegen Bayern München hoog op het lijstje staat van mooie wedstrijden uit het speelschema van Schalke 04 zal niemand verbazen. Er wordt natuurlijk door iedere Bundesliga-club halsreikend uitgekeken naar de komst van het sterrenensemble uit Beieren. Ook in Gelsenkirchen gaat dat zo. Hoewel in het seizoen 2019/20 met 0-3 werd verloren voor eigen publiek was de sfeer weer fantastisch. De Nordkurve is vrijwel altijd vocaal enorm aanwezig en zweept zowel de spelers als de rest van het stadion op om alles te geven. Het treffen met Bayern München is een absoluut lichtpuntje op het programma van Schalke 04.

Boek nu je eigen voetbalreis naar:
FC Schalke 04 - Bayern München >>>
Bayern München - FC Schalke 04 >>>