Programma Hertha BSC 2020/21

Hertha BSC een echte cultclub met een rijke historie. Daarnaast is het bezoeken van het Olympiastadion in Berlijn een absolute must als voetballiefhebber. Iedereen zal het met ons eens zijn als wij zeggen dat ieder voetbalstadion mooier is wanneer er publiek in zit. Een bezoek aan Hertha BSC is een unieke kans om het in 1936 gebouwde stadion in volle glorie te aanschouwen. Hoewel het programma van Hertha BSC bol staat van de mooie wedstrijden, zijn er natuurlijk een paar die er in alle opzichten bovenuit steken. Aan twee van die wedstrijden besteden wij wat later op deze pagina extra aandacht. Is het programma van Hertha BSC toch niet helemaal waar jij naar op zoek bent? Hieronder linken wij jou door naar het programma van de Bundesliga en DFB Pokal. Voor onze wedstrijdtips omtrent Hertha is het verstandig om nog even verder te lezen.

Klik op deze link voor het gehele aanbod van voetbalreizen naar Hertha BSC.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Hertha BSC

Hertha BSC - Union Berlin
Sinds vorig jaar mag er weer genoten worden van de derby van Berlijn. De wedstrijd tussen Hertha BSC en Union Berlin stond in 2019/20 voor het eerst op het programma van de Bundesliga. Ook dit seizoen verkeren beide clubs wederom op het hoogste niveau van Duitsland. Dat biedt voor vele voetbalreizigers een unieke kans om eens de derby van Berlijn te bezoeken. Ook Voetbalreizen.com kan jullie een prachtig pakket aanbieden. Boek nu je wedstrijdtickets voor Hertha BSC - Union Berlin in combinatie met een hotelovernachting en retourvlucht en ben getuige van deze unieke Berlijnse derby.

Boek nu je voetbalreis naar:
Hertha BSC - Union Berlin >>>
Union Berlin - Hertha BSC >>>

Hertha BSC - RB Leipzig
De clubs uit het oosten van Duitsland lijken de afgelopen jaren beetje bij beetje hun plekje te vinden in de Bundesliga. Waar voorheen enkel Hertha BSC ieder jaar vrijwel vast in het speelschema van de Bundesliga werd opgenomen, zijn daar nu al Union Berlin en RB Leipzig bijgekomen. Rassenballsport Leipzig, zoals de club voluit heet, is lang niet bij iedereen in Duitsland populair. Ook de supporters van Hertha volgen argwanend de ontwikkelingen rondom de club uit het consortium van RedBull. Deze oost-Duitse derby is het bezoeken meer dan waard als je fan bent van goed aanvallend voetbal.

Boek nu je voetbalreis naar:
Hertha BSC - RB Leipzig >>>