Programma Union Berlin 2020/21

1. FC Union Berlin is hot. Sinds hun plotselinge opmars naar de 1. Bundesliga is de vraag naar tickets van Eisern Union enorm toegenomen. Laten we heel eerlijk zijn, dat is ook meer dan terecht. Met een bomvol stadion, een van de meest trouwe fans en een hele eigen clubcultuur is het een fantastische bestemming voor je voetbalreisje. Met onder meer de derby tegen Hertha BSC heeft het programma van Union Berlin ook nog eens een flinke upgrade gehad. Bezoek een wedstrijd in Stadion An der Alten Förestrei en geniet van een van de meest authentieke traditieclubs van Duitsland. Er is niks beter dan voorafgaand aan de wedstrijd een wandeling om het prachtig gelegen stadion heen te maken onder het genot van je eerste biertje en een heerlijke bratwürst.

Toch op zoek naar het gehele programma van de 1. Bundesliga? Klik dan hier. Voor het hele programma van Union Berlin klik je op deze link.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Union Berlin

1. FC Union Berlin - Hertha BSC
De derby van Berlijn is een zeldzame wedstrijd. Sterker nog, vorig seizoen verscheen dit duel pas voor het eerst in de geschiedenis van de 1. Bundesliga op het programma van Union Berlin. Toch zijn de fans van beide clubs geen onbekenden van elkaar. Voor de val van de muur gold Union als een club van rebellen. Dat viel ook in het westen van Berlijn op. Geregeld maakte supporters van Hertha BSC gebruik van hun vrije overtocht naar de oostzijde van de Berlijnse muur om hun 'vrienden' van Eisern Union te bezoeken. Andersom bezochten ook geregeld Union-fans Europese uitwedstrijden van Hertha in Oost-Europa. Inmiddels is de vriendschap verwaterd door de eenwording van de stad en het vergelijkbare niveau waarop beide clubs spelen.

Boek nu je voetbalreis naar:
1. FC Union Berlin - Hertha BSC >>>
Hertha BSC - 1. FC Union Berlin >>>

1. FC Union Berlin - FC Bayern München
Een wedstrijd van Bayern München bezoeken is altijd mooi, maar een duel tussen cultclub Union Berlin en grootmacht Bayern is toch wel echt een heerlijk affiche. In de meeste gevallen zal Eisern Union het ongelooflijk zwaar krijgen, toch is alleen de geweldige sfeer al een reden om eens deze wedstrijd te bezoeken. Het treffen met Bayern München is ongetwijfeld een van de eerste dingen die een Union-fan zal omcirkelen op het programma van Union Berlin. Geniet van topvoetbal, een grandioze sfeer en echte Duitse voetbalcultuur tijdens deze kraker!

Boek nu je voetbalreis naar:
1. FC Union Berlin - Bayern München >>>
Bayern München - 1. FC Union Berlin >>>