Programma Copa del Rey 2022/23

De Copa del Rey is het bekendste bekertoernooi van Spanje. Daarnaast is het ook nog een van de mooiste bekercompetities ter wereld. Topteams als FC Barcelona, Real Madrid en Sevilla strijden jaarlijks om de titel en komen zo nu en dan nog best verrassend zwaar te nemen hordes tegen uit lagere competities. Zo had Barça het in het seizoen 2019/20 bijzonder lastig met Ibiza UD. Wil jij live een Copa del Rey-wedstrijd bijwonen van bijvoorbeeld FC Barcelona? Boek je voetbalreis bij Voetbalreizen.com en ben verzekerd van je tickets, hotelovernachting en retourvlucht voor een Copa del Rey-wedstrijd.

Benieuwd naar het programma van een van deelnemende teams uit de Copa del Rey? Bekijk de clubgerelateerde pagina's hieronder.

Benieuwd naar ons volledige aanbod omtrent de Copa del Rey? Klik dan hier!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

Start en einde van het Copa del Rey-seizoen

De Copa del Rey start in november met een kwalificatieronde voor kampioenen uit de regionale divisies. Een maand later, in de eerste ronde, doen alle andere teams op de Supercopa de España-deelnemers na mee. Tot aan de kwartfinale treffen de La Liga-teams bij uitstek ploegen uit lagere divisies. Vanaf de kwartfinale wordt het Copa del Rey-programma ontzettend interessant aangezien iedereen elkaar kan treffen. Vanaf dat moment is het dus ook mogelijk om een El Clásico, El Gran Derbi of Derbi Barceloní op het speelschema te zien verschijnen. Wanneer de finale wordt gespeeld is vooralsnog niet duidelijk. Wel is zeker dat de finale wordt gespeeld in het neutrale stadion Estadio de la Cartuja in Sevilla.