Programma AC Sparta Praag 2020/21

Het bezoeken van een voetbalwedstrijd in Praag is een geweldige belevenis. Het programma van Sparta Praag staat vol met toppers en derby's. Met name de wedstrijd tegen SK Slavia Praag wordt internationaal groot uitgemeten. Tijdens deze derby is er nooit een tekort aan spektakel. Vuurwerk, gigantische spandoeken en luid gezang zijn dan ook eerder regel dan uitzondering. Bezoek prachtstad Praag en pak een wedstrijdje bij een van de twee succesvolle clubs van Tsjechië mee. Heb je meer met SK Slavia Praag of ben je nog zoekende? Bekijk dan ons gehele aanbod uit de Tsjechische Fortuna Liga. Voor het hele programma van AC Sparta Praag klik je hier.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van AC Sparta Praag

AC Sparta Praag - SK Slavia Praag
De derby van Praag is een lust voor het oog. De sfeer in het stadion is voor de voetbalfan als de Nachtwacht voor een kunstliefhebber. Onder begeleiding van luid gezang, prachtige spandoeken en behoorlijk wat vuurwerk moeten de spelers strijden voor de trots van Praag en heel Tsjechië. Dit duel is een ware klassieker en is al bijna een eeuw lang de meest relevante wedstrijd in de Tsjechische voetbalwereld. Zeker na het afzwakken van Dukla Praag zijn beide clubs naar elkaar toe gegroeid. Ervaar deze rivalenstrijd in een van de mooiste steden van Europa en geniet van het totaalplaatje van de ideale voetbalreis.

Boek nu je voetbalreis naar:
AC Sparta Praag - SK Slavia Praag >>>
SK Slavia Praag - AC Sparta Praag >>>

AC Sparta Praag - Bohemians 1905
Praag is een stad met vele gezichten, zo ook in de voetballerij. Natuurlijk is dé derby van Praag tegen Slavia Praag een fantastisch affiche, maar ben je op zoek naar een alternatief? Bezoek dan een wedstrijd van AC Sparta Praag tegen Bohemians 1905. De club van Antonín Panenka is een waar pareltje en is écht cult. Een club als Bohemians 1905 moet je liggen, maar is het bekijken meer dan waard. Hoewel de stadsgenoot van Sparta en Slavia internationaal gezien lang niet het aanzien hebben dat de andere twee clubs wel hebben, worden ze door de twee traditionele topclubs absoluut erkent. Het zal tijdens deze onderonsjes dan ook geregeld druk zijn op de tribunes.

Boek nu je voetbalreis naar:
AC Sparta Praag - Bohemians 1905 >>>