Programma SK Slavia Praag 2020/21

SK Slavia Praag is in Nederland vooral bekend als de ploeg die Ajax meermaals trof in hun route naar de UEFA Champions League. Toch doe je de Tsjechische ploeg dan echt tekort. Samen met Sparta Praag, en inmiddels ook Viktoria Pilzn, beheerst het al jarenlang de Tsjechische competitie. Wil jij zien wie in de voetsporen treedt van sterren als Vladimir Smicer en Karel Poborsky? Bekijk dan hier het hele programma van SK Slavia Praag en ga op zoek naar een geschikte wedstrijd voor een voetbalreisje. Toch niet per se op zoek naar een wedstrijd van Slavia Praag en wil je nog even verder kijken in de Tsjechische competitie? Klik dan op deze link.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van SK Slavia Praag

SK Slavia Praag - AC Sparta Praag
De derby van Praag is een pareltje voor iedereen die houdt van vuurwerk, luid gezang, prachtige spandoeken en nog veel, véél meer vuurwerk. De fans van Slavia Praag staan bekend om hun liefde voor pyro en krijgen het dan ook tijdens iedere derby weer voor elkaar om een prachtige vuurwerkshow op te voeren. De inmiddels decenniaoude rivalenstrijd wordt ieder jaar weer op het scherpst van de snede gespeeld en jij kunt er live bij zijn. De beleving bij deze Tsjechische topwedstrijd is vrijwel met geen enkel duel in west-Europa te vergelijken. Hoewel zowel Slavia en Sparta Praag wel meerdere mooie wedstrijden op het programma van de Fortuna Liga hebben staan, leven de fans al een half jaar voorafgaand aan de derby uit naar het startsignaal.

Stel je voetbalreis samen naar:
SK Slavia Praag - AC Sparta Praag >>>
AC Sparta Praag - SK Slavia Praag >>>

SK Slavia Praag - FC Banik Ostrava
De Tsjechische voetbalcompetities kent behoorlijk wat derby's in Praag. Toch is Slavia Praag - FC Banik Ostrava, ondanks dat het geen derby is, het benoemen meer dan waard. Ostrava, gelegen in het uiterste oosten van Tsjechië is veruit de grootste club in de regio en heeft mede daardoor ook een grote supportersschare. Waar Slavia Praag voorheen geen rekening hoefde te houden met de kwaliteiten van FC Banik, begon de club in de jaren '00 ineens succes te boeken. Inmiddels is het duel een van de hoogtepunten van het programma van de Fortuna Liga. Boek nu je voetbalreis naar SK Slavia Praag tegen FC Banik Ostrava en geniet van een van de meest beladen duels van Tsjechië.

Stel je voetbalreis samen naar:
SK Slavia Praag - FC Banik Ostrava >>>