Programma Arsenal FC 2020/21

Het programma van Arsenal staat vol met prachtige wedstrijden. De Gunners spelen maarliefst tien Londense derby's en daarbovenop komen nog eens de toppers tegen Manchester United, Manchester City, Liverpool FC en Leicester City. Reden genoeg dus om een voetbalreis te maken naar Arsenal FC. Tevens is voetbalstad Londen een mooie extra tijdens je bezoek aan het Emirates Stadium. De stad ademt voetbal en herbergt twaalf professionele voetbalclubs. Er zijn vrijwel altijd twee wedstrijden op het speelschema te vinden om in hetzelfde weekend te bezoeken. Zo niet, kun je er nog altijd een extra stadiontour aan vast plakken.

Klik voor het programma van de Premier League of FA Cup op de paginalinks hieronder.

Klik voor het gehele aanbod van Arsenal op deze link!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Arsenal

Arsenal FC - Tottenham Hotspur
Op het speelschema van Arsenal mogen dan wel tien Londense derby's staan, de twee tegen Tottenham Hotspur zijn het mooiste. De North London Derby is bij uitstek een wedstrijd waar veel Arsenal-fans naar uitkijken. Een tot aan het dak toe gevuld Emirates Stadium, een goed gevuld uitvak en een geweldige sfeer zijn een zekerheid bij dit duel. De reden van deze bijzondere rivaliteit? Beide clubs spelen hun thuiswedstrijden op slechts zeven kilometer afstand van elkaar. Je kunt dus met zekerheid zeggen dat Arsenal - Tottenham de grootste lokale derby ter wereld is.

Boek nu je voetbalreis naar:
Arsenal FC - Tottenham Hotspur >>>
Tottenham Hotspur - Arsenal FC >>>

Arsenal FC - Manchester United
Géén Londense derby, maar wel een heuse topper. Arsenal en Manchester United worden nog steeds overal ter wereld gezien als een van de grootste clubs. Toch is de rivaliteit tussen beide clubs pas begin jaren '00 echt op gang gekomen. Waar het voorheen vooral een strijd was tussen Sir Alex Ferguson en Arsène Wenger, barstte er een bommetje tijdens het treffen in september 2003. Arsenal-spelers betichtten Van Nistelrooij ervan dat hij Patrick Vieira een rode kaart had aangepraat. Wat volgde was een bikkelharde wedstrijd, met als gevolg vele schorsingen van negen maanden en een fikse geldboete voor beide clubs. Inmiddels zijn de gemoederen weer wat afgenomen. Toch zullen de fans van beide clubs dit duel niet snel meer vergeten.

Boek nu je voetbalreis naar:
Arsenal FC - Manchester United >>>
Manchester United - Arsenal FC >>>