Programma Chelsea FC 2020/21

Het programma van Chelsea is vol van wedstrijden met een prachtig verhaal. Bedenk alleen al dat er in Stamford Bridge zes Londense derby's worden afgewerkt per seizoen. Sterker nog, met een beetje geluk in de loting van de twee bekertoernooien die Engeland rijk is, is dat aantal nog groter. Daarnaast komen ook nog topploegen als Liverpool, Manchester United, Manchester City en Leicester City op bezoek. Wil je tijdens je voetbalreis naar Chelsea graag meerdere wedstrijden in een weekend bezoeken? Londen is bij uitstek voetbalhoofdstad van de wereld en bied je dan ook vrijwel ieder weekend de kans om minstens twee wedstrijden te bezoeken.

Toch niet helemaal zeker van je keuze voor Chelsea? Bekijk dan onze wedstrijdtips hieronder aan de pagina eens. Toch nog even verder kijken naar het programma van de Premier League? Klik dan op de link hieronder.

Voor het gehele aanbod van Chelsea FC, kun je hier terecht.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Chelsea FC

Chelsea FC - Arsenal FC
Chelsea is niet altijd de topclub geweest die het nu is. De rivaliteit tussen Chelsea en Arsenal is veel ouder dan de kampioenenstatus van The Blues. Waar Fulham en Queens Park Rangers beide gelden als de lokale rivalen van Chelsea, is Arsenal samen met Tottenham Hotspur de enige echte overgebleven rivaal in de Premier League. Wedstrijden tussen Arsenal en Chelsea zijn dan ook zelden saai. Beide clubs strijden om het recht zich de beste van Londen te noemen.

Boek nu je voetbalreis naar:
Chelsea FC - Arsenal FC >>>
Arsenal FC - Chelsea FC >>>

Chelsea FC - Tottenham Hotspur
De Spurs en Chelsea hebben een gezamenlijke vijand in Londen. Arsenal heeft veruit de meeste landstitels in de prijzenkast staan en zal daardoor nog altijd als de meest succesvolle ploeg van Londen gezien worden. Onderling vechten Chelsea en Tottenham Hotspur al jarenlang uit wie zich als nummer twee mag zien. Hoewel Chelsea sinds de komst Abramovic de Spurs voorbij zijn gevolgen, zullen de fans dit duel nog altijd gebruiken als maatstaaf. Al is het maar voor de eer.

Boek nu je voetbalreis naar:
Chelsea FC - Tottenham Hotspur >>>
Tottenham Hotspur - Chelsea FC >>>