Programma Crystal Palace 2020/21

Crystal Palace is een louter geprezen club door liefhebbers van sfeervolle stadions. Selhurst Park is precies wat je zoekt als je een authentiek Engels voetbalstadion wil bezoeken. Prachtige tribunes, met stoeltjes dichtbij het veld. Niet alleen Selhurst Park is behoorlijk sfeerbevorderend, ook de fans laten zich wekelijks van hun beste kant zien. Waar bij sommige Engelse clubs enkele wedstrijden per jaar het bezoeken waard zijn als liefhebber van een fantastische sfeer, is het bij The Eagles zowat tijdens iedere thuiswedstrijd een groot feest. Heel gek is het natuurlijk ook niet als je beseft dat het programma van Crystal Palace vol staat met Londense derby's en andere topwedstrijden.

Op zoek naar het gehele aanbod van Crystal Palace? Klik dan op deze link. Toch nog wat meer weten over interessante wedstrijden van Palace? Lees dan op deze pagina verder. Mochten The Eagles niet precies zijn waar je naar op zoek was, dan kun je hieronder links vinden naar het programma van de Premier League, de FA Cup en de League Cup.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Crystal Palace

Crystal Palace - Brighton & Hove Albion
Londen kent vele derby's. Dus ook het speelschema van Crystal Palace staat vol met wedstrijden tegen andere teams uit Londen. Verassend genoeg komt de grootste rivaal van The Eagles niet uit de hoofdstad van Engeland. Brighton & Hove Albion is namelijk de grote rivaal van Crystal Palace. De M23-derby, zoals het duel ook wel wordt genoemd, is een van de meest geroemde voetbalwedstrijden van Engeland. In tegenstelling tot de meeste derby's is die tussen Palace en Brighton niet gebaseerd op een korte reisafstand. De onderlinge rivaliteit is ontstaan tijdens een gedeelde titelrace op het derde niveau van Engeland. Inmiddels beide in de Premier League, is de rivaliteit nog altijd in zijn volledigheid aanwezig.

Boek nu je voetbalreis naar:
Crystal Palace - Brighton & Hove Albion >>>

Crystal Palace - Chelsea FC
Hoewel in Londen Millwall en Charlton Athletic de grootste rivalen zijn van Crystal Palace, is de meest interessante London Derby in de Premier League voor Palace de wedstrijd tegen Chelsea. Selhurst Park is een vrijwel onneembare vesting voor grote clubs, dat voor argwaan zorgt bij de fans van onder meer Chelsea. Voor veel spelers van andere clubs zal het even wennen zijn om te spelen voor een publiek dat de eigen spelers ondersteunt met fakkels en trommels. Een fenomeen dat in Engeland vrijwel nergens voorkomt.

Boek nu je voetbalreis naar:
Crystal Palace - Chelsea FC >>>
Chelsea FC - Crystal Palace >>>