Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Programma Manchester City 2021/22

Manchester City, bekend als het grootste voetbalbolwerk van de City Football Group, heeft ieder jaar weer een speelschema vol prachtige affiches. Hoewel de laatste tien tot twintig jaar de nadruk wordt gelegd op de koopkracht van de club, zit er zoals bij bijna alle Engelse profclubs een rijke historie achter. The Citizens bouwen op het moment aan een imperium dat moet kunnen tippen aan clubs als FC Barcelona, Real Madrid en Juventus. Zonder de clubhistorie uit het oog te verliezen heeft City zich inmiddels in de top van Engeland genesteld. Breng een bezoek aan een van de meest succesvolle Engelse clubs van de laatste jaren en zie het sterrenensemble van Pep Guardiola live aan het werk.

Onderaan deze pagina geven wij twee wedstrijdtips weg. Mocht je toch liever direct het gehele aanbod van Voetbalreizen.com omtrent Manchester City bekijken? Klik dan op deze link. Voor het programma van de competities waaraan de Citizens deelnemen, kun je op de links hieronder klikken.

De mooiste wedstrijden van Manchester City

Manchester City - Manchester United
Het absolute hoogtepunt van het programma van Manchester City is de derby tegen stadsgenoot Manchester United. Tijdens de derby zijn titelkansen lang niet altijd onderwerp van gesprek geweest. Sterker nog, in 1974 stond een van de meest historische Manchester Derby's in het teken van de strijd tegen degradatie. City dat tijdens de laatste speelronde tegen United inmiddels veilig was en niet langer kon degraderen, kon ervoor zorgen dat de rode kant van Manchester zou degraderen. Er moest dus gewonnen worden. Wat volgde was een bizarre wedstrijd vol vuurwerk, pitch invaders en kiezelharde overtredingen. Lang bleef het 0-0, totdat United-legende Dennis Law, in zijn allerlaatste profwedstrijd ooit met een nonchalant hakballetje City op voorsprong zette en zijn geliefde United liet degraderen. Wil jij ook een historische Manchester Derby meemaken? Boek dan nu je voetbalreis inclusief wedstrijdtickets, een hotelovernachting en retourvlucht.

Boek nu je voetbalreis naar:
Manchester City - Manchester United >>>
Manchester United - Manchester City >>>

Manchester City - Liverpool FC
Net als de fans van Manchester United zijn ze bij City op zijn minst gezegd niet gecharmeerd van alles dat met Liverpool te maken heeft. De twee Engelse grootmachten namen het de laatste jaren flink tegen elkaar op voor de titel. In 2019/2020 trok Liverpool aan het langste eind, vorig jaar was dat Man City. Sinds de investeringen die de Citizens deden in de zomer van 2008 weet het vaker en vaker brutaler te worden tegen Liverpool. Weet één van deze ploegen ook komend jaar beroep te doen op de titel?

Boek nu je voetbalreis naar:
Manchester City - Liverpool FC >>>
Liverpool FC - Manchester City >>>

Stel nu je eigen voetbalreis samen

Persoonsgegevens

Reisgegevens

Geef hier aan welke wedstrijd of club u wil bezoeken.
Vul hier uw gewenste vertrekdatum in
Vul hier uw gewenste datum van terugkeer in
Vul hier uw gewenste luchthaven van vertrek in
Velden met een * zijn verplicht

We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met jou op te nemen.