Programma Manchester City 2020/21

Manchester City, bekend als het grootste voetbalbolwerk van de City Football Group, heeft ieder jaar weer een speelschema vol prachtige affiches. Hoewel de laatste tien tot twintig jaar de nadruk wordt gelegd op de koopkracht van de club, zit er zoals bij bijna alle Engelse profclubs een rijke historie achter. The Citizens bouwen op het moment aan een imperium dat moet kunnen tippen aan clubs als FC Barcelona, Real Madrid en Juventus. Zonder de clubhistorie uit het oog te verliezen heeft City zich inmiddels in de top van Engeland genesteld. Breng een bezoek aan een van de meest succesvolle Engelse clubs van de laatste jaren en zie het sterrenensemble van Pep Guardiola live aan het werk.

Onderaan deze pagina geven wij twee wedstrijdtips weg. Mocht je toch liever direct het gehele aanbod van Voetbalreizen.com omtrent Manchester City bekijken? Klik dan op deze link. Voor het programma van de competities waaraan de Citizens deelnemen, kun je op de links hieronder klikken.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Manchester City

Manchester City - Manchester United
Het absolute hoogtepunt van het programma van Manchester City is de derby tegen stadsgenoot Manchester United. Tijdens de derby zijn titelkansen lang niet altijd onderwerp van gesprek geweest. Sterker nog, in 1974 stond een van de meest historische Manchester Derby's in het teken van de strijd tegen degradatie. City dat tijdens de laatste speelronde tegen United inmiddels veilig was en niet langer kon degraderen, kon ervoor zorgen dat de rode kant van Manchester zou degraderen. Er moest dus gewonnen worden. Wat volgde was een bizarre wedstrijd vol vuurwerk, pitch invaders en kiezelharde overtredingen. Lang bleef het 0-0, totdat United-legende Dennis Law, in zijn allerlaatste profwedstrijd ooit met een nonchalant hakballetje City op voorsprong zette en zijn geliefde United liet degraderen. Wil jij ook een historische Manchester Derby meemaken? Boek dan nu je voetbalreis inclusief wedstrijdtickets, een hotelovernachting en retourvlucht.

Boek nu je voetbalreis naar:
Manchester City - Manchester United >>>
Manchester United - Manchester City >>>

Manchester City - Liverpool FC
Net als de fans van Manchester United zijn ze bij City op zijn minst gezegd niet gecharmeerd van alles dat met Liverpool te maken heeft. Dat levert dan vaak ook bijzondere taferelen op tijdens duels tegen Liverpool FC. Dat afgelopen seizoen voor de meeste Citizens zwaar was, zal je niks verbazen. Manchester City leek voor een langere tijd de enige ploeg te zijn die het de Liverpudlians nog moeilijk kon maken. Maar ook die inzet bleek tevergeefs. In het seizoen 2020/21 zal City alles op alles zetten om niet nog een jaar zijn meerdere te moeten erkennen aan Liverpool FC. De strijd tegen The Reds zal zonder twijfel beginnen bij het winnen van de wedstrijd in het eigen City of Manchester Stadium. Als je het aan ons vraagt een must visit!

Boek nu je voetbalreis naar:
Manchester City - Liverpool FC >>>
Liverpool FC - Manchester City >>>