Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Programma Manchester United 2021/22

Manchester United is over de hele wereld enorm geliefd. Ook zijn er genoeg Nederlanders en Belgen die ieder seizoen weer op zoek gaan naar het programma van Manchester United. Dat is natuurlijk niet zomaar. De Mancunians hebben een rijke historie vol successen, een geweldig stadion en een goed team. Ieder jaar staan er al twee absolute topwedstrijden op het programma in Old Trafford. De derby's tegen Manchester City en Liverpool FC worden als een van de meest interessante van Engeland gezien. Boek een voetbalreis naar Manchester United en zie live wereldsterren als Bruno Fernandes, Marcus Rashford of Edinson Cavani aan het werk. Voetbalreizen.com heeft een uitgebreid aanbod van reisjes naar Old Trafford inclusief wedstrijdtickets, een hotelovernachtingen en retourvlucht. Klik hier voor het gehele aanbod! Nog wat extra weten over de derby's tegen Manchester City of Liverpool? Lees dan nog even verder. Voor het programma van de Premier League, League Cup of FA Cup kun je ook hieronder terecht.

De mooiste wedstrijden van Manchester United

Manchester United - Manchester City
De stadsderby's tegen Manchester City geven het speelschema van Manchester United nog wat meer kleur. Waar twintig jaar geleden nog helemaal geen sprake was van een concurrentiestrijd tussen de twee clubs uit Manchester, gaan ze nu beide voor het hoogst haalbare: het winnen van de Premier League. Sindsdien heeft de rivaliteit een extra dimensie gekregen. Toch is de rivalenstrijd absoluut niet van de laatste jaren. In 1974 moest Manchester United een punt pakken om degradatie af te wenden. Je raadt het al, Manchester City wint met 0-1 en helpt United aan hun eerste degradatie in 36 jaar. Een saillant detail: het winnende doelpunt werd gescoord door United-legende Dennis Law en was wellicht het meest nonchalante hakballetje uit de voetbalhistorie. Boek nu je reis naar een van de meest besproken voetbalwedstrijden in de geschiedenis van de Premier League.

Boek nu je voetbalreis naar:
Manchester United - Manchester City >>>
Manchester City - Manchester United >>>

Manchester United - Liverpool FC
De North West Derby, is een van de meest diepgewortelde derby's van Engeland. Vanaf het eerste moment dat deze wedstrijd op het programma van Manchester United verscheen, is de rivaliteit daar. Waar het vroeger een wedstrijd was tussen twee van de belangrijkste steden van Engeland, Liverpool had een enorme haven en Manchester was groot in de textiel-industrie, is het inmiddels met name de ligging en de strijd om de titel die de wedstrijd wat extra lading geeft. Manchester United en Liverpool FC worden beide gerekend tot de grootste clubs ter wereld en hebben beide dan ook meerdere Champions League, of Europa Cup I, kampioenschappen behaald. Volgens ons een ideale bestemming voor een voetbaltripje.

Boek nu je voetbalreis naar:
Manchester United - Liverpool FC >>>
Liverpool FC - Manchester United >>>

Stel nu je eigen voetbalreis samen

Persoonsgegevens

Reisgegevens

Geef hier aan welke wedstrijd of club u wil bezoeken.
Vul hier uw gewenste vertrekdatum in
Vul hier uw gewenste datum van terugkeer in
Vul hier uw gewenste luchthaven van vertrek in
Velden met een * zijn verplicht

We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met jou op te nemen.