Programma Tottenham Hotspur 2020/21

Het programma van Tottenham Hotspur staat ook dit seizoen weer in het teken van behoorlijk wat topwedstrijden. Daarnaast verschijnen ook de nodige Londense derby's op het speelschema van de Spurs. Het unieke Tottenham Hotspur Stadium is iedere twee weken het decor van topvoetbal en een geweldige sfeer. Tijdens de meeste Premier League en Europa League duels is het stadion dan ook tot de nok toe gevuld. Als je de echte Engelse voetbalsfeer in combinatie met een modern maar zeer karakteristiek stadion mee wil maken, ben je bij de Spurs aan het goede adres. Bekijk het programma van Tottenham en boek een geweldige reis naar een van de beste clubs uit het Engels betaald voetbal.

Op zoek naar het programma van de Premier League of Europa League? Bekijk dan de paginalinks hieronder.

Klik voor het gehele programma van de Premier League op deze link!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur - Arsenal FC
Voor zowel Spurs- als Arsenal-fans wordt de North London Derby vaak met een dikke stift omcirkelt op het speelschema van de Premier League. Je zult denken, er zijn toch ook genoeg andere Londense derby's. Toch is er geen een zoals het treffen tussen Tottenham Hotspur en Arsenal. Op nog geen 7 kilometer van het Tottenham Hotspur Stadium ligt de thuishaven van Arsenal. Hoewel het dus twee van de grootste clubs ter wereld betreft, een echte lokale derby. Naast het feit dat beide clubs elkaars rivalen zijn op basis van de locatie, staat er in de competitie ook genoeg op het spel. Zowel Arsenal als Tottenham Hotspur vechten vrijwel ieder jaar beide om een plekje in de UEFA Champions League. Volgens ons is de North London Derby dan ook zeker een wedstrijd die je eens in leven bezocht moet hebben.

Boek nu je voetbalreis naar:
Tottenham Hotspur - Arsenal FC >>>
Arsenal FC - Tottenham Hotspur >>>

Tottenham Hotspur - West Ham United
Een andere bijzondere Londense derby uit het programma van Tottenham Hotspur is tegen West Ham United. The Hammers, uitkomend in het Olympisch Stadion van Londen, zijn sinds het vertrek van Upton Park wat noordelijker gaan spelen dan voorheen. Hierdoor kwamen ze nog dichterbij rivaal Tottenham Hotspur. Ook op sportief gebied is het duel tussen de Spurs en de Hammers interessant. Waar het gat op de ranglijst tussen beide clubs vrijwel ieder seizoen redelijk groot is, hebben de Spurs toch een behoorlijke kluif aan West Ham. In het speelschema van Tottenham op zoek naar een spannende wedstrijd met een mooi verhaal? Dan is deze Londense derby jou op het lijf geschreven.

Boek nu je voetbalreis naar:
Tottenham Hotspur - West Ham United >>>
West Ham United - Tottenham Hotspur >>>