Programma West Ham United 2020/21

Op het programma van West Ham United staan ieder jaar weer behoorlijk wat Londense derby's. Hoewel de meeste nog steeds wachten op dé absolute derby tussen de Hammers en Milwall, zijn er genoeg andere opties die het bezoeken ook meer dan waard zijn. West Ham speelt tegenwoordig zijn thuiswedstrijden in het voormalig Olympisch stadion van Londen en heeft daarmee een uniek onderkomen. Bezoek een wedstrijd in het London Stadium tijdens een van de derby's tegen bijvoorbeeld Tottenham Hotspur of Chelsea FC en hoor het Forever Blowing Bubbles uit de kelen van tienduizenden West Ham-fans klinken. Velen zijn jullie al voorgegaan met het boeken van een voetbalreisje naar een van bekendste clubs uit voetbalhoofdstad Londen. Weet jij het zeker en wil je komend seizoen een wedstrijdje van de Hammers bezoeken? Klik dan op deze link voor het complete aanbod van West Ham United. Voor onze wedstrijdtips en het programma van de Premier League, FA Cup en League Cup kun verder lezen op deze pagina.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van West Ham United

West Ham United - Tottenham Hotspur
Een Londense derby met een behoorlijke historie; zo zou je de wedstrijd tussen West Ham United en Tottenham Hotspur wel kunnen noemen. Waar het in de jaren '80 vooral het hooliganisme was dat deze wedstrijd extra lading gaf, is dat inmiddels al lang niet meer aan de orde. Toch zijn de supportersgroepen van beide clubs nog altijd niet gecharmeerd van elkaar. Een ludiek voorbeeld is de Lasagne-gate van 2006. Tottenham Hotspur moest tijdens de laatste speelronde winnen van West Ham United om zichzelf te plaatsen voor de Champions League. De avond voor de belangrijke wedstrijd aten de spelers van de Spurs gezamenlijk lasagne. Dat de volgende dag tien spelers ontbraken vanwege voedselvergiftiging, vonden de supporters van de Hammers wel komisch. Ze vierden uiteindelijk een 2-1 overwinning door het veld vol te gooien met toiletrollen, die voor de spelers van Tottenham volgens de Hammers op dat moment wel erg goed van pas kwamen. Wil jij deze unieke Londense derby bijwonen? Bekijk hieronder het programma van West Ham United en boek je voetbalreis.

Boek nu je voetbalreis naar:
West Ham United - Tottenham Hotspur >>>
Tottenham Hotspur - West Ham United >>>

West Ham United - Chelsea FC
Met de derby tussen West Ham en Chelsea op het programma, heb je weer een bijzondere wedstrijd uit de Premier League te pakken. Ook deze onderlinge rivaliteit is vooral gebaseerd op de onrust tussen beide supportersgroepen in de jaren '80. Inmiddels is het Engelse voetbal vrijwel 'schoon' van hooliganisme en kunnen supporters over het algemeen zonder combi's uitwedstrijden bezoeken. Toch is de rivaliteit tussen West Ham en Chelsea ook zonder de rellen blijven bestaan. Dat heeft natuurlijk mede met speelstad Londen te maken. Wat het duel nog wat meer beladen maakt, zijn de transfers in het verleden. Spelers als Frank Lampard, Joe Cole en Glen Johnson kwamen allemaal van West Ham United af voordat ze het blauw van Chelsea aantrokken. Een leuk weetje is dat de vader van Chelsea-icoon Frank Lampard, Frank Lampard Senior, een legende was op Upton Park en ruim 550 wedstrijden voor de Hammers speelde.

Boek nu je voetbalreis naar:
West Ham United - Chelsea FC >>>
Chelsea FC - West Ham United >>>