Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Programma Primeira Liga 2021/22

De Primeira Liga is de hoogst mogelijke competitie voor Portugese voetbalclubs. Europese subtoppers als Benfica, FC Porto en Sporting CP spelen jaarlijks voor de landstitel in Portugal. Een voetbalreisje naar de Primeira Liga is een keuze voor goed aanvallend voetbal, lekker weer, goed eten en mooie steden. Zie jij zo'n perfect tripje wel zitten? Bekijk dan hieronder de mooiste wedstrijden van Portugal en laat je inspireren tot het bezoeken van prachtsteden als Lissabon en Porto.

Al helemaal zeker van je keuze voor FC Porto? Of wordt het toch Benfica of Sporting CP? Klik dan hieronder op de links naar clubgerichte programma's.

Wil jij ons gehele Primeira Liga-aanbod zien? Klik dan hier!

SL Benfica - FC Porto

O Clássico is de naam van de Portugese klassieker tussen Benfica en FC Porto. Tweemaal per jaar, als de clubs elkaar niet treffen in de beker, is het een groot feest voor de fans. Althans, in ieder geval voor de wedstrijd. De wedstrijd tussen deze twee topteams is niet enkel een strijd tussen de twee grootste clubs van Portugal, maar ook een duel tussen de twee grootste steden van het land. Met smacht kijken de fans van beide clubs dus uit naar het programma van het komend seizoen. Want de data van O Classico zal ongetwijfeld dik met een rode stift (of in het geval van een Porto-fan waarschijnlijk met blauw) worden omcirkeld.

Stel nu je reis samen naar:
FC Porto - SL Benfica >>>
SL Benfica - FC Porto >>>

Fcporto Slbenfica Oclassico

Sporting CP - Benfica

Wil je een van de mooiste stadsderby's van Europa bezoeken? Dan zit je bij de derby van Lissabon goed. Vrijwel alle edities van deze topwedstrijd wordt je voorzien van een van de mooiste pyroshows ter wereld. Naast het vuurwerk op de tribunes, vlammen de spelers op het veld er ook op. De trots van de stad staat op het spel en daar zijn de spelers zich maar al te goed van bewust. Dit resulteert in harde en spectaculaire duels. Iedere voetbalreiziger moet eens in zijn leven dit duel mee hebben gemaakt om een goed beeld te krijgen de Portugese sfeer rondom wedstrijden. Pak dus het Primeira Liga-programma erbij en noteer de datum van de Derby van Lissabon in je agenda!

Stel nu je reis samen naar:
Sporting CP - SL Benfica >>>
SL Benfica - Sporting CP >>>

Slbenfica Sportingcp Primeira Liga

FC Porto - Sporting CP

De leeuwen tegen de draken, of zoals het in het Portugees heel mooi genoemd wordt: O Dragões vs Leões. FC Porto tegen Sporting CP is niet dé klassieker van Portugal maar desondanks toch zeker een wedstrijd die het bezoeken meer dan waard is. Ook voor deze wedstrijd verzorgt Voetbalreizen.com complete pakketten inclusief wedstrijdticket, hotelovernachting en retourvlucht. Bekijk het programma van de Primeira Liga, check de datum en boek een fantastische reis naar FC Porto - Sporting CP of de terugwedstrijd in Lissabon.

Stel nu je reis samen naar:
FC Porto - Sporting CP >>>
Sporting CP - FC Porto >>>

Fcporto Sportingcp Primeiraliga

Stel je eigen voetbalreis samen

Persoonsgegevens

Reisgegevens

Geef hier aan welke wedstrijd of club u wil bezoeken.
Vul hier uw gewenste vertrekdatum in
Vul hier uw gewenste datum van terugkeer in
Vul hier uw gewenste luchthaven van vertrek in
Velden met een * zijn verplicht

We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met jou op te nemen.