Programma FC Porto 2019/20

Vrij veel van de duels op het programma van FC Porto zijn op het eerste gezicht simpel voor Os Dragões. De enige echte krakers zijn de wedstrijden tegen SL Benfica, Sporting CP en SC Braga. Toch mogen we de andere wedstrijden absoluut niet wegzetten als een eitje. Sterker nog, veel van de clubs die Porto treft in het prachtige Estádio do Dragão komen uit de regio en zullen alles op alles zetten om de beste club uit de regio het moeilijk te maken. Zo is de derby van Porto tegen Boavista bij uitstek een van de lastigste wedstrijden van het seizoen. Zoals je leest is het eigenlijk iedere wedstrijd dus een feestje om op de tribune te zitten bij FC Porto. Ook voor een voetbalreisje is het uiterst geschikt. De stad Porto is een prachtige uitvalsbasis met zijn historische centrum en gezellige cafeetjes. Daarnaast is de sfeer bij FC Porto op de tribunes uitstekend en is het voetbal ook nog eens goed. Wil jij de kraamkamer van vele talenten in het hedendaagse voetbal bezoeken? Bekijk dan via deze link het gehele programma van FC Porto. Toch iets breder zoeken? Hieronder vind je de linkjes van de Portugese Primeira Liga en de UEFA Champions League.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van FC Porto

FC Porto - Sporting CP
De draken tegen de leeuwen, of zoals het in het Portugees heel mooi heet: Os Dragões vs Os Leões, is de naam van de kraker tussen Sporting Club de Portugal en FC Porto. Dit duel staat in het teken van de eeuwige strijd tussen de twee grootste steden van Portugal: Lissabon en Porto. Ook onder de fans leeft de rivaliteit tussen beide steden enorm. Je kunt daarom rondom dit duel zowel letterlijk als figuurlijk veel vuurwerk verwachten. Zowel Sporting CP als FC Porto zijn enorme opleiders als het gaat om de grootste spelers van de hedendaagse tijd. Onder meer Cristiano Ronaldo, Figo, James Rodriguez en Radamel Falcao hebben verscheidene keren dit duel gespeeld. Wil jij de toekomstige toppers van Portugal tegen elkaar zien spelen? Boek dan nu je reis naar Porto en zie live Os Dragões aan het werk.

Boek nu je voetbalreis naar:
FC Porto - Sporting CP >>>
Sporting CP - FC Porto >>>

FC Porto - SL Benfica
In Nederland heeft men de Klassieker, in Spanje El Clásico en in Duitsland Der Klassiker; ook Portugal heeft zijn eigen klassieke topwedstrijd. O Clássico is een van de mooiste wedstrijden van Europa en het bezoeken meer dan waard. De eeuwige strijd tussen steden Porto en Lissabon heeft ook zijn plaatsje gevonden in het betaald voetbal. In de duels tussen FC Porto en SL Benfica om precies te zijn. O Clássico is bij uitstek de wedstrijd tussen dé twee succesvolste voetbalclubs van Portugal. Wil jij het duel dat wellicht direct invloed heeft op de Portugese titelstrijd live bijwonen? Boek dan nu je voetbaltripje via Voetbalreizen.com en ben verzekerd van goede plekken bij elkaar in het stadion, een of meerdere overnachting(en) en vliegtickets.

Boek nu je voetbalreis naar:
FC Porto - SL Benfica >>>
SL Benfica - FC Porto >>>