Programma SL Benfica 2020/21

Voor de fans staat het programma van Benfica vooral in het teken van O Clássico tegen FC Porto en de Derby van Lissabon tegen Sporting CP. Dat deze twee wedstrijden ook door ons dik zijn omcirkeld op het speelschema is niet gek. Het zijn twee van de bekendste wedstrijden van Portugal en behoren in het rijtje van meest spectaculaire wedstrijden van zuid-Europa. O Glorioso zoals SL Benfica ook wel wordt genoemd, is met zijn enorme Estádio da Luz een absoluut aan te raden locatie voor je voetbalreis. De Portugees recordkampioen speelt zijn wedstrijden in een prachtig stadion met een rijke historie; die tweewekelijks goed gevuld is met een van de fanatiekste fans van ons continent. Ook rondom het programma van Benfica is genoeg te beleven. Lissabon is een geweldige stad en biedt voor ieder wat wils. Bekijk hier het speelschema van SL Benfica. Voor het complete programma van de Primeira Liga en UEFA Champions League kun je hieronder terecht.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van SL Benfica

SL Benfica - Sporting CP
Zoals hierboven al beschreven staat, komen er ieder seizoen twee tegenstanders voorbij op het programma van Benfica waardoor de hartslag van een Benfiquista stijgt. Een van die tegenstanders is stadsgenoot Sporting Club de Portugal. Op nog géén 3 kilometer van Benfica's Estádio da Luz speelt Sporting CP haar thuiswedstrijden in het Estádio José Alvelade. Al zo'n 107 jaar vechten Benfica en Sporting uit wie zich de beste van Lissabon mag noemen. Inmiddels met 37 behaalde landskampioenschappen is Benfica niet alleen de succesvolste van Lissabon, maar van heel Portugal. Dat zorgt voor een extra lading. Bij Sporting CP meent men dat er vanuit het rode gedeelte van de stad op hen neer wordt gekeken. Dit zorgt voor extra spanning. De Derby van Lissabon leeft dan ook enorm in de stad. Al dagen voor de wedstrijd verschijnen de eerste shirts in het straatbeeld. De trots van Lissabon staat op het spel en jij kunt het live meemaken!

Boek nu je voetbalreis naar:
SL Benfica - Sporting CP >>>
Sporting CP - SL Benfica >>>

SL Benfica - FC Porto
FC Porto is in de afgelopen jaren meer en meer het gezicht geworden van het Portugese voetbal in de continentale competities. Waar Benfica het vooral van de naam en de rijke historie moet hebben, wist Porto in de voorbije twintig jaar zelfs een UEFA Champions League-titel in de wacht te slepen. Dat de wisseling van de wacht niet altijd even wordt gewaardeerd in Lissabon blijkt wel uit de enorme sfeeracties die er worden gepland tijdens O Clássico. Ben jij van plan om komend jaar een van de mooiste wedstrijden van Europa te bezoeken? Omcirkel dan gerust de kraker tegen FC Porto op het programma van Benfica. Veel mooier ga je ze nergens krijgen. Een voetbalreis naar O Clássico is er een volgens het totaalpakket. Lissabon is een mooie, gezellige stad; het voetbal is sterk en Portugal is als land ook erg aangenaam. Boek nu je voetbaltripje via Voetbalreizen.com en ben verzekerd van goede plekken naast elkaar in het Estádio da Luz!

Boek nu je voetbalreis naar:
SL Benfica - FC Porto >>>
FC Porto - SL Benfica >>>