Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Programma Besiktas JK

Het programma van Besiktas JK is gevuld met prachtige affiches. Neem alleen al de stadsderby's in Istanboel. We kennen allemaal de beladen wedstrijden tegen Fenerbahçe en Galatasaray, maar ook tegen Kasimpasa en Istanbul Basaksehir hangt er een fenomenale sfeer in het Vodafone Park. Besiktas is onderdeel van de grote drie en degradeerde nog nooit uit de Turkse Süper Lig. Met 21 landstitels achter hun naam en spelers als Rachid Ghezzal en Adam Ljajic onder contract heeft de club een behoorlijke naam in Turkije. Op zoek naar een voetbalreisje inclusief een wedstrijd met geweldige sfeer? Dan is het bezoeken van Besiktas een schot in de roos. Toch niet helemaal zeker dat het Besiktas wordt en kijk je liever even verder binnen de Süper Lig? Klik dan op deze link. Voor het complete speelschema van Besiktas klik je hier.

De mooiste wedstrijden van Besiktas

Besiktas JK - Fenerbahçe SK
Fenerbahçe tegen Galatasaray wordt gezien als de Intercontinental Derby, toch is het treffen tussen Fener en Besiktas ook een intercontinentale wedstrijd. Besiktas speelt aan de Europese kant van de rivier de Bosporus, terwijl hun tegenstander aan de Aziatische kant haar thuiswedstrijd afwerkt. Fenerbahçe en Besiktas delen een flinke historie als het gaat om prachtige derby's. In totaal werd dit duel al meer dan 350 keer gespeeld en dat aantal zal in de toekomst enkel nog maar oplopen, gezien beide clubs bovenin de Süper Lig meedraaien. Dompel jezelf onder in de Turkse voetbalcultuur en leer Istanboel op zijn best kennen. De liefde voor voetbal stroomt door de aderen van de inwoners en er wordt dan ook al dagen voorafgaand naar de wedstrijd toegeleefd.

Boek nu je voetbalreis naar:
Besiktas JK - Fenerbahçe SK >>>
Fenerbahçe SK - Besiktas JK >>>

Besiktas JK - Galatasaray SK
Wanneer Galatasaray op bezoek komt bij Besiktas, stroomt heel voetballiefhebbend Istanboel uit om deze wedstrijd te bekijken in het stadion of in een van de vele gezellige koffiehuizen. Beleef de Turkse voetbalcultuur van dichtbij en ervaar het voetbal zoals de locals het ervaren: met veel gezang, vuurwerk en een fantastische sfeer. Turkije is bij uitstek de perfecte bestemming voor een voetbalreis, zeker als je een van de mooiste wedstrijden van het programma van Besiktas bezoekt. Besiktas - Galatasaray is een van dé hoogtepunten van het Süper Lig-seizoen. Beide clubs spelen hun thuiswedstrijden in het Europese gedeelte van Istanboel en de stadions bevinden zich slechts 10 kilometer van elkaar vandaan. Al met al is dit dus een heerlijke stadsderby om te bezoeken.

Boek nu je voetbalreis naar:
Besiktas JK - Galatasaray SK >>>
Galatasaray SK - Besiktas JK >>>

Stel je eigen voetbalreis samen

Persoonsgegevens

Reisgegevens

Geef hier aan welke wedstrijd of club u wil bezoeken.
Vul hier uw gewenste vertrekdatum in
Vul hier uw gewenste datum van terugkeer in
Vul hier uw gewenste luchthaven van vertrek in
Velden met een * zijn verplicht

We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met jou op te nemen.

Onze wedstrijdtips