Programma Galatasaray SK 2020/21

Galatasaray SK is na Fenerbahçe SK de meest succesvolle club van Turkije en heeft daardoor ook een enorme achterban. Een groot deel van deze fans gaan direct op zoek naar de Intercontinental Derby na de bekendmaking van het programma van Galatasaray. Natuurlijk zijn het niet enkel de Gala-fans uit Istanboel die geïnteresseerd zijn in de speeldata van deze kraker. Ook wij en vele anderen verspreid over Europa zijn bovengemiddeld veel bezig zijn met dit affiche. Natuurlijk is onze interesse breder dan enkel de topper tegen Fenerbahçe. Ook andere stadsderby's en topwedstrijden zijn het bezoeken meer dan waard bij de winnaar van de UEFA Cup van 2000. Bekijk hier het gehele programma van Galatasaray en boek je voetbalreis naar de club van sterren als Falcao en Feghouli.

Toch liever het gehele programma van de Süper Lig, UEFA Champions League of UEFA Europa League bekijken? Klik dan op een van de linkjes hieronder. Toch raden wij je aan om nog even verder te lezen op deze pagina. Wellicht dat je nog wat leuke weetjes leert kennen over twee van de meest indrukwekkende wedstrijden van Galatasaray.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Galatasaray SK

Galatasaray SK - Fenerbahçe SK
Bezoek de grootste wedstrijd van Turkije voor je jaarlijkse dosis kippenvel. Zoals de spelers van beide clubs tijdens dit duel worden toegejuicht én uitgefloten, ga je nergens anders meemaken. Als je zou moeten omschrijven hoe de fans zich uitten op de tribunes, komt de strijd om leven of dood aardig dichtbij. Beleef een van de meest intense derby's ter wereld en geniet 90 minuten lang van deze unieke sfeer. De Intercontinental Derby is het absolute hoogtepunt uit het programma van Galatasaray. Beide clubs vertegenwoordigen een continent, spelen jaarlijks om de landstitel, zijn de twee meest succesvolle clubs van Turkije en strijden voor de eer van de stad. Volgens ons hét ideale moment om een voetbalreis te maken naar Galatasaray.

Boek nu je voetbalreis naar:
Galatasaray SK - Fenerbahçe SK >>>
Fenerbahçe SK - Galatasaray SK >>>

Galatasaray SK - Besiktas JK
Dompel jezelf onder in de Turkse voetbalcultuur tijdens een van de meest verhitte stadsderby's van Istanboel. Al dagen voordat het duel plaatsvindt, merk je de derbysfeer in de stad op. Beide clubs spelen in het Europese gedeelte van de stad en de stadions liggen op nog géén 10 kilometer van elkaar vandaan. Hoewel het niet de meest beschreven derby van de stad is, is de belevenis nog altijd veel beter dan bij menig andere wedstrijden. Boek een voetbaltripje naar sprookjesachtig Istanboel en beleef de (voetbal)cultuur van Turkije tijdens een heerlijk weekendje weg inclusief wedstrijdtickets voor Galatasaray - Besiktas, een of meerdere hotelovernachting(en) en een retourvlucht.

Boek nu je voetbalreis naar:
Galatasaray SK - Fenerbahçe SK >>>
Fenerbahçe SK - Galatasaray SK >>>