Programma Hibernian FC 2020/21

De Schotse voetbalcompetitie staat bekend om het brede scala aan cultclubs. Hibernian FC is er daar een van. De club uit Edinburgh staat bekend als een hotspot in de Schotse hoofdstad en is daarmee enorm populair onder de locals. Met name wedstrijden tegen Celtic FC, Rangers FC en Heart of Midlothian doen het erg goed op het programma van Hibernian FC. Toch zijn ook de andere duels het bezoeken waard. The Hibs hebben een rijke historie en zijn in de afgelopen jaren weer opgeklommen tot de subtop van Schotland. Voor een pure voetbalbeleving zit je bij een wedstrijd van Hibernian FC helemaal goed. Wil jij volgend seizoen ook een wedstrijd in Easter Road bezoeken? Klik dan op deze link voor het hele programma van Hibernian FC.

Voor onze wedstrijdtips raden wij je aan nog even verder te lezen op deze pagina. Wil je toch liever meteen het hele programma van de Schotse Premiership bekijken? Klik dan op deze link!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Hibernian FC

Hibernian FC - Celtic FC
Met de degradatie van Heart of Midlothian is Hibernian FC zijn enige echte derby voorlopig helaas kwijt. Toch zijn er in Schotland gelukkig nog genoeg andere spectaculaire wedstrijden te bedenken. Hibernian FC - Celtic FC is er daar één van. Beide clubs hebben een Ierse katholieke achtergrond en zijn nog altijd erg trots op hun herkomst. Waar men bij Celtic soms wat neerkijkt op Hibernian, is het andersom juist dé kans om te laten zien dat ze net zo goed zijn. Een echt 'Iers' onderonsje tussen de twee grootste steden van Schotland: Edinburgh tegen Glasgow.

Boek nu je voetbalreis naar:
Hibernian FC - Celtic FC >>>
Celtic FC - Hibernian FC >>>

Hibernian FC - Rangers FC
Veel supporters in Schotland hebben een hekel aan Rangers FC en alles wat daarmee te maken heeft. Waar dat door komt, valt over te discussiëren, maar het lijkt deels te maken hebben met het succes dat de club had in het verleden. Iets dat in ieder land zo lijkt te gaan. Als zo'n club dan op bezoek komt is het voor veel supporters ook extra reden om een geweldige sfeer te creëren. Dat geldt ook voor de fans van Hibernian FC. In grote getallen zullen zij Easter Road opzoeken om hun lokale FC het te zien opnemen tegen het 'grote' Rangers. Het treffen met de club uit Glasgow is absoluut een van de hoogtepunten van het programma van Hibernian FC.

Boek nu je voetbalreis naar:
Hibernian FC - Rangers FC >>>
Rangers FC - Hibernian FC >>>