Programma Rangers FC 2020/21

Het programma van Rangers FC is gevuld met een tal van prachtige wedstrijden, toch is er een duel dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt. The Old Firm is uniek in zijn soort en een van de spectaculairste wedstrijden ter wereld. Een bezoek aan Rangers FC tijdens het duel tegen Celtic, of een andere wedstrijd, is om meerdere redenen absoluut aan te raden. Ten eerste vanwege het fantastische stadion van The Gers. Ibrox Stadium, zoals het iconische stadion wordt genoemd, biedt plaats aan ruim 50.000 fans en is daarmee een van de grotere stadions van Groot-Brittannië. Natuurlijk is het niveau van het voetbalspel ook belangrijk tijdens je voetbalreis, maar alles eromheen maakt het toch compleet. Glasgow is uiterst geschikt voor een weekendje weg en erg gezellig door zijn typische Britse uitstraling. Er zijn genoeg pubs, restaurants en pittoreske winkelstraatjes om je weekend nog wat extra glans te geven. Bekijk nu hier het volledige speelschema van Rangers FC en verzeker jezelf van een heerlijk weekend voetbal in Glasgow.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Rangers FC

Rangers FC - Celtic FC
The Old Firm is bij uitstek de grootste en bekendste wedstrijd van het Schotse voetbal. Laten we eerlijk zijn, dit duel mag dan wel een beetje cliché lijken maar het is het bezoeken meer dan waard. Zowel de Rangers- als de Celtic-fans zullen voor een fantastische sfeer zorgen. De onderlinge enorme verschillen tussen beide clubs zorgen voor een interessant onderonsje met een enorme achterliggende historie. Dat die verschillen tot op de dag van vandaag nog altijd de boventoon voeren tijdens The Old Firm is wel te zien aan het tal van Britse en Ierse vlaggen die tijdens dit duel op de tribunes tevoorschijn komen. The Old Firm is een wedstrijd die je eens in je leven gezien moet hebben, al kunnen wij het helemaal begrijpen als je er na je eerste keer nog graag een keer terugkomt.

Boek nu je voetbalreis naar:
Rangers FC - Celtic FC >>>
Celtic FC - Rangers FC >>>

Rangers FC - Aberdeen FC
Hoewel Celtic en Rangers vrijwel altijd samen uitmaken wie de titel van Schotland binnen haalt, zijn er ook jaren geweest waarin Rangers FC niet in Celtic, maar in Aberdeen de grote concurrent zag. Sir Alex Ferguson, destijds trainer van het succesvolle Aberdeen, zorgde voor de start van een nieuw tijdperk in het Schots voetbal. Ten tijde van het succes van Aberdeen werd het ook in Schotland onrustiger op de tribunes. Fans van beide clubs raakte slaags en de rivaliteit begon steeds grotere proporties aan te nemen. Inmiddels hebben de supporters de tijd van het rellen achter zich gelaten en doen ze enkel op vocale wijze er nog alles aan om hun gram te halen. Hoewel Aberdeen intussen de succesjaren weer achter zich heeft gelaten, is de rivaliteit altijd blijven bestaan. Bezoek nu het duel van The Gers tegen de ex-club van Sir Alex Ferguson en geniet van de unieke sfeer.

Boek nu je voetbalreis naar:
Rangers FC - Aberdeen FC >>>