Programma AS Roma 2020/21

Het programma van AS Roma staat ieder jaar weer vol met interessante wedstrijden. De derby's tegen Lazio en Napoli steken qua intensiteit boven alle andere wedstrijden uit. Toch zijn er naast deze fantastische wedstrijden nog een tal van duels te bedenken die het bezoeken meer dan waard zijn. Het is ook een groot feest in het Stadio Olimpico als een van de topploegen uit het noorden op bezoek komt. Duels tegen Internazionale, Juventus, AC Milan zorgen doorgaans voor veel spektakel en een geweldige sfeer. Eigenlijk zijn er geen competitiewedstrijden van Roma te bedenken die je niet zou kunnen bezoeken als je gek bent van topvoetbal, een goede sfeer en prachtige stadions. AS Roma heeft alles dat het hart van een Italiaans voetbalfanaat begeert. De club heeft een rijke historie, net als de stad Rome zelf, die voelbaar is op de tribunes van het karakteristieke Olympische stadion.

Op zoek naar het speelschema van AS Roma? Klik dan hier! Voor het programma van de Serie A of de Europa League kun je hieronder terecht. Vergeet ook niet even naar de wedstrijdtips onderaan de pagina te kijken!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van AS Roma

AS Roma - Napoli SSC
De Derby del Sole is een van de meest merkwaardige derby's van Italiƫ. Voordat Napoli een serieuze topploeg was, hadden de fans van Napoli en AS Roma maar een doel. Er zou een andere kampioen komen dan een van de ploegen uit het noorden van Italiƫ. In dit geval hoopte men dus AS Roma, aangezien zij de enige serieuze titelkandidaat waren. Ook de Napolitanen stonden achter de hoofdstedelingen. Dat ging goed en de derby werd een uitgelezen moment om de vriendschap tussen beide clubs te vieren. Ieder onderling duel zongen de supporters elkaars club toe en wisselden ze steevast op de middenstip van het veld een vlag. Aan deze gewoonte kwam midden jaren '80 abrupt een einde toen bleek dat Napoli een serieuze kans had op de titel. De Romeinen zagen inmiddels geen nut meer in hun vriendschap en de derby werd in korte tijd enorm vijandelijk. Inmiddels is de Derby del Sole een van de meest intense wedstrijden op het programma van AS Roma en de gehele Serie A.

Boek nu je voetbalreis naar:
AS Roma - Napoli SSC >>>
Napoli SSC - AS Roma >>>

AS Roma - SS Lazio
Er verschijnen maar een paar wedstrijden per seizoen op het programma van AS Roma waar de fans zo naar uitkijken als de Derby della Capitale. Tijdens de derby van Rome spelen AS Roma en SS Lazio niet alleen voor een felbegeerde Europese kwalificatie, maar misschien nog wel veel belangrijker, ook voor de eer van de stad. Doorgaans wint de ploeg die hun emotie het beste in bedwang weet te houden. Dat het duel tussen Lazio en AS Roma tot een van de meest intense stadsderby's ter wereld behoort, zal geen enkele voetballiefhebber verbazen. Wil jij live deze geweldige wedstrijd vol sfeer, goed voetbal en Italiaanse passie zelf live meemaken? Voetbalreizen.com kan ieder jaar weer een prachtig pakket aanbieden met daarin wedstrijdtickets op goede plaatsen in het Stadio Olimpico, een of meerdere hotelovernachting(en) en een retourvlucht vanaf een vliegveld naar keuze.

Boek nu je voetbalreis naar:
AS Roma - SS Lazio >>>
SS Lazio - AS Roma >>>