Programma Atalanta Bergamo 2020/21

Atalanta Bergamo is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een uitvalplaats voor Nederlandse internationals en talenten uit de Eredivisie. Onder meer Marten de Roon en Hans Hateboer zijn in korte tijd uitgegroeid tot publiekslievelingen bij de fanatieke fans van de Curva Nord. Vrijwel tijdens iedere thuiswedstrijd op het programma van Atalanta Bergamo is de zijde met de fanatieke fans volledig uitverkocht. Een volle Curva zorgt voor een fantastische sfeer en helpt spelers dan ook een extra stapje te zetten. Ook aan de resultaten is dat te zien. Atalanta is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ploeg die mee kan strijden om kwalificatie voor de UEFA Champions League. Iets dat voorheen enkel was weggelegd voor clubs als Internazionale, Juventus, AC Milan en AS Roma. Bezoek het Stadio Atleti Azzurri d'Italia en beleef de Bergamascaanse passie tijdens een van de vele mooie wedstrijden van Atalanta Bergamo. Voor het gehele speelschema van de Serie A of Champions League kun je hieronder terecht. Voor het gehele programma van Atalanta Bergamo klik je hier. Vergeet vooral niet even onze wedstrijdtips te bekijken onderaan deze pagina.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Atalanta Bergamo

Atalanta Bergamo - Juventus
Het noorden van Italië herbergt veel sterke voetbalclubs. Zo zijn naast Atalanta Bergamo ook onder meer AC Milan, Internazionale, Hellas Verona en Sampdoria afkomstig uit noord-Italië. Ook Juventus speelt zijn thuiswedstrijden dicht tegen de Alpen aan. Door de geringe afstand tussen Bergamo en Turijn, kan Atalanta-Juventus tot een behoorlijk intense wedstrijd uitgroeien. Zeker nu de Bergamascanen zich bij de top van de Serie A hebben gemeld. Hoewel alle wedstrijden op het programma van Atalanta Bergamo het bezoeken waard zijn, is het duel tegen Juventus misschien wel het meest interessant.

Boek nu je voetbalreis naar:
Atalanta Bergamo - Juventus >>>
Juventus - Atalanta Bergamo >>>

Atalanta Bergamo - Internazionale
Ieder jaar komen er behoorlijk wat topploegen naar het Stadio Atleti Azzurri d'Italia van Atalanta. Toch is er een ploeg waarbij toch net wat meer vijandigheid en spanning ontstaat dan bij de rest. Dat komt vooral omdat Internazionale zichzelf profileert als dé Nerazzurri, terwijl ook Atalanta de kleuren zwart-blauw vol trots draagt. Zeker nu Atalanta Bergamo steeds beter begint te presteren, lijkt er een nieuwe rivalenstrijd te zijn geboren. Waar voorheen Inter en AC Milan de clubs waren in en rondom Milaan die zich steevast wisten te plaatsen voor de UEFA Champions League, lijkt Atalanta zich langzaamaan ook bij dat groepje te voegen. Ter extra informatie: Bergamo is géén Milaan, maar is op slechts een uur rijden, voor Italiaanse doen geen verre uitwedstrijd.

Boek nu je voetbalreis naar:
Atalanta Bergamo - Internazionale >>>
Internazionale - Atalanta Bergamo >>>